Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E što ti osvojiš i Madrid a pogotovo Roland Gaross i moj će ćaća.Rafa Nadal mete sve ispred sebe a Federer u kakvoj je formi neće proći ni prvo kolo.
Stavite se u njegovu poziciju - osvijio si sve sto se moze svojiti, najbolji si ikad, pare te vise ne zanimaju, dobio si dvije kcerke, a uz sve to trideseta ti je godina. Sasvim normalna pojava, vecina uspjesnih sportasa jos ranije posustane. Ali uz sve to garantujem barem jedan grand slam ove sezone !!
Mufljuze poklopi se ovo je gospodin čovek
Ove godine nemas sanse na zemlji,Nadal je poceo licit na starog!
Koji ti je procenat od kladionicarske mafije Federu?