Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema veze, jbg. Nije mala stvar igrat protiv RF-a. Svaka cast Damiru, za svoje godine i iskustvo, odlicno. Za par godina Damir ce biti sila.
Damir Džumhur - Džumi, teniser BIH
Meč je odlučilo kada je Federer promijenio reket a Dzumhur nije
Protiv najboljeg svih vremena predobra igra. Hvala Damire i samo tako nastavi. ponosni smo!!!!
Pustio mu Damir :D
tramblero mozda ce biti ali jos uvijek je daleko. Svakako da je igracina ali jedan je roger
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast mladom Dzumhuru, ko se bilo kakvim sportom ozbiljnije bavio zna koji je to kuluk, a pogotovo profesionalni angazman gdje cesto ni talenat ni rad ne garantuju uspjeh. Ovi sto ga budu pljuvali po nacionalnoj osnovi neka se zapitaju sta su to oni u zivotu uradili.
Hej moj Damire, da ti treniras onoliko koliko se zajebavas mogao bi dobiti Federera kao od sale. Gledaj Djokovica
Njegova pobjeda ovisi iskljucivo o treninzima jer kao sto je i sam rekao: ima 1% talenta a ostalo su treninzi i naporan rad.
Njegova pobjeda ovisi iskljucivo o treninzima jer kao sto je i sam rekao: ima 1% talenta a ostalo su treninzi i naporan rad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Budi ponosan Damire ... S tobom smo ponosni svi . . . !!! Pružio si dostojan otpor šampionu ... tvoje vrijeme dolazi
Samo ću reći: Uživala sam! Predivan tenis Damire! Nastavi tako i tim tempom si u top10 ko od šale! Imaš Bosnu i Bosance iza sebe! :)
Svaka čast! Odlična igra mladoga tenisera! Čestitam!
bravo propalico izgubio si od ovog penzionera
Cime li se ovaj Federer drogira obicni teniseri grohnu vec oko 29-30-te godine a on igra sa 33 godine medju prvih 10....
Svaka čast Damire, ponosan sam na tebe
Ponos nas!
Čestitam Manijače, Naša grupa voli te!
Steta, borio se ko lav, i tvoj Zeljo ce se sutra boriti, al dzaba
svaka cast Damire. Al je ovaj Federer sila lagano, drugom ga je uzeo.
Nema veze Damire ipak je on najbolji igrac svi vremena u ovom sportu kao AIR JORDAN u kosarci. BRAVO SAMO GURAJ DALJE TI SI PONOS BOSNE I HERCEGOVINE
Gledam ja meč i kontam, ***te dan ovaj se ne oznoji sekunde. Onda vratim film, ona mala trčkara sa peškirom oko njeg na svakom poenu, a ti Damire maši ušima. Aferim momčino, dobićeš ti njega jednom ;)
Svaka cast Damire Fina partija protiv ovako jednog teniskog giganta Tvoje vrijeme dolazi a njegovo prolazi Iskustvo je pokazalosve Sve naj naj u daljnim takmicenjima Damire!! Ponosni smo na tebe