Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljepota od igre,iako Djokovic i Nadal imaju vise tih GS,najljepsi i najatraktivniji tenis igrao je Federer,uzivao sam gledajuci ga.
prece njih djokovic samo ako mu dozvole bez vakcine
Vrlo često pokazivao dva lica što je i razumljivo. Kada je bio u formi i pobjedjivao u serijama,bio je najbolji i najpoželjniji muškarac. Kada je gubio to nije ni blizu bio tako brižan i savršen čovjek. Drugim riječima licemjer puno veći nego se zna. Vrhunski teniser, zvanično treći svih vremena i čovjek koji je podigao tenis na veći nivo !!
A ulaznica kostala 8.000 eura
Kad se sve uzme u obzir i sportski rezultat i kult ličnosti, mislim da je uz Schumachera, Jordana i Muhammad Alija, najveći sportaš svih vremena.
GOAT
podigao tenis na nivo
Federer je klasa,uzivao sam gledajuci njegove meceve.
Po meni najboljii što je ikada igrao tenis. Uživaj u penziji majstore