Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveci borac u historiji sporta, vidjelo se da ne trci kako treba ali ipak je igrao do kraja..Roger lagano uzima london..a prava borba je sljedece sezone kad se jos vrate ovi povrijedjeni..
Federer, Nadal, Đoković, Wawrinka, Ferer, Murray....kada ova ekipa veterana ode (a lagano odlazi) tenis će se naći u velikim izazovima po pitanju atraktivnosti, kvalitete, neizvjesnosti, i svega onoga što privlači stotine hiljada i milione posjetilaca na prestižnim turnirima širom svijeta. Zamislite neki egzimicioni meč Thiem - Raonić? Ili Kyrgios -Dimitrov? A sjetite se onda npr finala Autralia opena Wawrinka-Đoković. Ode jedno vrijeme nepovratno...
Đoković je to uzeo 4 ili 5 puta...
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w
Ebo ti snijeg mater dosadnu
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w