Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rafa sretno u nedjelju, bice ako Bog da prvi do kraja godine samo ako ga povrede obidju i solidno da završi drugi dio sazone. Ne očekujem da će nešto napraviti na travi al bitno je da solidno odigra beton što može . A zapamtite vi koji pljujete Noleta da će završiti sezonu minimum na drugom mjestu. Ne brani ništa poena,na race listi bolji je od mrtvog Murraya ,Wawrinka nema konstantu, Federer ruku na srce sretno prosao prvi dio sezone.Vamos Rafa,Naprijed Nole
Nije tačno da ne brani ništa. Brani jedan masters (Toronto) 1000 poena, finale USO 1200 poena i finale Londona 600 poena. Ukupno 2800 poena. Na kraju godine, sa ovakvom igrom neće biti ni u prvih 10.
Uh, finale ce biti odlicno. Stan je imao teze protivnike, igrao pod pritiskom, posebno protiv Murraya. Mislim da ce biti spremniji za finale, i da prvi set glatko dobija. Sve ce zavisiti od drugog seta, kako ce Rafa odgovoriti.
Nadam se da ce ga Stan bar namucit...a nekim cudom mozda ga i dobije...ide trava, ide uragan zvani Roger 🎾
Uzima RG glat !
bem ti thiema