Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezultatski nije bio nadmoćan kako to izgleda. Ali, ne što je Đoković bio slab nego što je Nadal bio izuzetan. ČEstitke obojici.
@katonio baljad....niste kompetentni govoriti o sportu.
Rafa kao zid, sve vraca covjek. Zasluzeno u finale.
Vraca se polako u ritam ali mu treba jos meceva da bi bio opet u top formi.Bice on opet onaj stari Dzoker Nole.
Nole ode u penziju.
BRAVO NADAL!!!
Steta zbog prvog seta, mogao je otici u oba smjera ali eto Nadal kao Nadal zna kako rijesiti i takav period igre gdje nijanse odlucuju. Raduje me sto se Djokovic vratio i to dobro pred Roland Garros. Vidi se da mu fali ovakvih mečeva. Uzivao sam gledajuci ovaj atomski tenis, i izuzetno cijenim njih dvojicu a Federera ne zato sto ne igra turnire na sljaci gdje Nadalu ne bi uzeo ni 3 gema.
sjećam se kad ga je Nole oducavao od tenisa,8 puta zaredom ga lupo,nešto ko real bajerna sada.Nadal se vratio jači nego ikad,biceps ko u terze
@gladismoj Klasicna balijska spika...Novak je dominirao kao sto nikada niko nije, sa takvom sigurnoscu koju nikada nisu ni nadal ni federer imali kada su dominirali.
očekivano
Kakav mec Novaka samo nastavi
Ocekivano
Mislim da je Noletu vrijemeza povlacenje
ocigledno nisi gledao
@licemer ipak mislim da ti je gledao mamin "kucni" uradak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek proba djokica stoni tenis. mozda ga krene 😹
@ScepoKriminalac probace sjedeci tenis da derindza baline
Nadal je definitivno najbolji teniser ikada
@psi_iznad_ljudi_3 slažem se.
Nadal nevjerovatan,sve vraca 👏🏻👌🏻
Ne more Đokjović sa Nadalom, još na šljaci...Mora đoković još tofua da pojede da bi mogao da igra protiv Legende..