Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad su japanci crnci, nista vise nije ko prija.
ne zaboraviti da je Amerika od postanja leglo najvećeg ološa
kad bi znala mala osaka koje simpatije je osvojila u cijelom svijetu smijala bi se do sledećeg us opena a + i trofej pride ...
dabogda im osaka redovno skidala trofeje bar 10 godina
Primitivna nacija seljacina,tenis je za gospodu ne seljobere
eto vam Amerike...
Kad smo mi na Balkanu vrijeđali protivnike i zviždali na himne drugih zemalja, Ameri nisu znali ni šta je to. Ali evo sve polako dolazi na svoje. Pa mi smo ti u ovim stvarima svjetlosnu godinu ispred njih.
Svi smo mi ljudi pa i Amerikanci... nekad se pokaže i pravo lice, ne može se uvijek ni pobjeđivati ali poraze treba podnositi sportski kao i pobjede!
I kad igra djokovic na većini stadiona su protiv njega.... Jer ne mogu nikako podnijeti da jedan sportista iz istočne siromašne zemlje vlada u takozvanom zapadnom bogatom sportu
Pobjeda je prijatelju najslađa kad su svi protiv tebe, tada proradi i inat, prkos... pa si još bolji!
Od covjeka nema gore zivotinje, nije samo u americi i kod nas imas gomilu slicni kretena.
Nije ni trandža što je nekad bila
Nigdje veze, zvizdali su rukovodstvu US OPENA.
Koji kretenizam, pa ko vam je kriv, ova japanka ja zasluzeno pobijedila i postuj to.
Od danas je zovem Serena Dzumhur.
Divlji zapad, odvratno.