Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir je igrao super ali nemoze protiv Tomića , lik ga je razvukao koo...... lijevo - desnoo igra coek predobro heheh
Proce u 2 kolo ako Tomic preda...
Koji je klinac uopste otisao na GS kad imaju ovih dana turniri u Brckom i Banjaluci koji su prikladni za njega
treba covjek trenera...stari mu soli pamet...lik servira ko ona mašina sto izbacuje loptice, bez ikakve koncentracije...trenutni je distigao limit koji nemoze probiti ako nesto nepromjeni u svom nacinu rada. zelim mu svako dobro.
On je lud on je jak on je zeljin manijak!!!!
Bernard Tomić je PRVI reket velike Australije, velike teniske države. Tomić zna namučiti i Đokovića i Murraya...........a ista je generacija ko Damir, čak je 5 mjeseci mlađi od Damira. Tomića trenira nekadašnji vrhunski teniser, evo ko je to: en.wikipedia.org/wiki/Tony_Roche ------------------ REALNO: Damir će biti poražen u 3 seta.
i Bernard je Bosanac porijeklom - iz okoline TZ
nije sala coek je s Husina
Bernardova majka je Adisa Vatić, kćerka je poznatog brčanskog advokata Osmana Vatića, tako da je Bernard porijeklom iz Brčkog a ne okoline Tuzle.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek se odmah sam priključi na aparat.