Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napomena, da je evidencija aseva od 1991, a Ivanisevic je počeo profesionalnu karijeru 1988 !!! Tako da....
Svaka njemu čast, nije lahko oboriti bilo kakav rekord, ali ono što on, Groth i Isner igraju nije vidjelo tenisa, ako ne pogodi as ili dobar prvi servis, on poena ne može osvojiti.
ivo je super inteligentan čovjek. sa toliko godina među 20 najboljih. sada igra za lagodan život da ne moratrošiti iz šteka. žalosno je što neki sa 25-30 godina ne mogu ni da mu se približe. ostalo je sve tačno što si rekao ali znaj da on ne može više čestito potrčati. to nam dokazuje da danas tenis igra onih prvih 15, a ostali su bogme tanušni