Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini od kojeg bi se mogla očekivati medalja je naš jedini profesionalni sportista, Amel Tuka. Nadam se da će dobro tempirati formu i osvojiti barem bronzu.
nek ode na medicinsku olimpijadu ionako prati zdravstvene kartone protivnika zna dosta o anatomiji
Prati i ponude na kladari, prštaće tiketi
Nadal nema dovoljan broj nastupa u Davis Cupu u zadnje 3 godine pa ga zbog toga nema na listi. Ali igrace na OI. Ima dva nastupa a treba tri. Treci ce da dobije u julu kad igraju sa Rumunima u trecoj jakosnoj ligi(nevjerovatno na sta su spali). Lista se pravi sa presjekom od 6.juna ali Rafa je Rafa, igrace on Rio i treba da igra! Bice dobar turnir i Djokovic i Roger nemaju zlato u singlu i vjerujem bice veca borba nego na GS.
joj koda gledam zapast ce mu prvo kolo ovaj gabasvili
nemoj samo da bude-važno je učestvovati...sretno! čekamo s nestrpljenjem.
Cestitke!
bar je ljepsi od Djokovica ako nije bolji....
Ljepsi???? hahahahahahaha Djokovic nije neki ljepotan ali ovaj Dzumhur je bas ruzan... cuj ljepsi..
On nema facu za tenisera....
Sretno Dzumhure.. :) jbt.. tvoji te se odrekli iz nekog razloga.. valjas im samo dok ih hranis.. cim prestane dotok narcisoidne hrane.. ko zivotinje te razderu..
vadi ga džumiii