Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak muslimanski narodi nisu za tenis, pa makar i zivjeli u Europi, to je fakat. Ni kad imaju podrietlo od Hrvata ili Srba, opet ne mogu nisto uciniti. U pravu je jedan od komentara da je sansa mozda u sjedecem tenisu.
kralj kladonice swan4inter-bet. 14 pogodjenih parova, a kvota je 46 119. na 10 KM izracunajte sami...
Steta sto nema sjedeci tenis.
dobar rezultat, napred Portugal!
Ako koga zanima uopce, imate NETACNU INFORMACIJU. Naime naša dubl kombinacija je igrala u sastavu - A. Delić, A. Šetkić. Sretno momci sutra!
Eto vam Delic, hebo vas Delic...
ma nisam ja Rašo već Rašid..radim seminarski iz psihologije, trebam obraditi neke teme pa mi je trebala vaša pomoć tj.reakcije na momentalnu strasnu situaciju koju uzrokuje ekstremno razmišljanje...ne ljutite se i hvala na suradnji..
naša braća Srbi katoličke vjeroispovijedi čim su sastavili ekipu u kojoj su nastupali igrači koji vode porijeklo iz starih plemenitaških srpskih familija(Ivanišević,Ljubičič,Ančić) odmah su osvojili Davis cup...pamentno,jako su se dobro to sjetili
raso...pa sta ako smo svi od ilija , dragana , dušana itd ... boli me ona stvar .. bitna je jedna stvar , a to je da sam musliman :)
raso kako ide lijecenje tumora zvani kompleks tesko vidim eheheh samo tako nastavi xDDD
je.bali ti svi navedeni dijete nerodjeno...za ljeka ti treablo i tebi i Srbiji
ovo je zaista čudno obzirom da su ovi momci porijeklom Srbi da ovako bez veze izgube...mislim da potomci Obilića,Karađorđevića,Draže i ostalih Srpskih junaka trebaju da budu srčaniji i da samelju svoje protivnike na terenu bre..a ne ovako,bez ispaljenog metka...trebali bi da dođu u maticu Srbiju da nauče nešto o samopoštovanju sebe i nacije...