Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam zasto ti pises da je Mostar hrvatski grad kada vas Hrvati ne smatraju narodom Hrvatske. Vi ste bosanski hrvati znaci ne pripadate nikome samo ste stanovnici u Mostaru koji ce jednog dana krenuti u Hrvatsku i tek cete onda shvatiti da vas oni ne zele ;)
samo 116 miliona Kineza to je malo selo kod njih
Bošnjaka i arapa 2,3 milijarde...:D
Sinoc je Na Li kostala pola miliona Eura ,Karl Dall-a.Jadnicak nije znao ko je ta!
Pa to je manje od 10%
velika pobjeda kćeri velikog naroda! poštuju svakoga,probaju svaki dan biti bolji! nikada do dan danas ne napadoše nikoga. sami sebi dostatni a tako srdačni i otvoreni za svakoga dobronamjernog. od njihovih trijada do radnika u rižinim poljima,rešpekt!!!!!!!!!
A od tih 300 miliona, vas Srba je 0,1% hahah :) Bosanaca i Turaka, 200 miliona.
ebo to... to nije ni 10% stanovnistva :D sram vas bilo kinezi
Pobjedu Gorana Ivanisevica zorno je promatrao cijeli hrvatski narod u BiH, svih 100.000 XD XD XD XD
idi na dnevnik.hr pa se provaljuj
Gdje se nalazi ta tvoja Atlantida?
PA ŠTA... NAS I RUSA 300 MILIONA...