Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaa vidi im zastave sa ljiljanima :)
pa normalno neće onu nametnutu
Normala, uvijek ćemo ljiljane priznavat' prije Varte :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka se veseli kralj i zasluzio je sa srecom Bosanceros
Bubreg bi dao, samo da mogu biti u petak tamo. S nasom rajom, s nasim junakom..
hejt za ono sto toliko volim crveni luk ali toliko smrdi pa ga ne mogu jesti svaki dan. jedan dan se ljubis, drugi dan s rajom vani, treci dan na posao, PU, pa kad ga mogu jesti? realno nema nista bolje na svijetu, tacno mi dodje da sve otkazem i napravim crveni-luk-day pa da se demoliram ko gazdarica!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi Pedići su pravi PEDERI i pravi PRIMITIVCI
To samo ljuljajte ljiljane, a onda se ljutite kad vidite negdje srpsku zastavu. Dzahmuru svaka cast, i svu srecu zelim dalje. Ali vi sa zastavama, prvo pogledajte sebe prije nego krente dalje pljuvati. Pozdrav
Počeli smo k'o srbi, te bosanska pita, te bosanska kafa, te bosanska šuma, te bosanski kamen, te bosansko drvo, te bosanski grm
Yebiga,..kad sve jeste Srpsko. Srbi ginuli i krv prolivali da nema na Balkanu ni italijana ni turaka, ni austrougara ni svaba,...ali avaj ima vas, izdajnika i pomagaca okupatora da kaad oni zauzmu vi konjusari se zadovoljite njihovim mrvicama
Damire, no hash hash no heroin... Mislim da bi jedan sportista morao voditi brigu o zdravom zivotu, na vrijeme spavati, mani se djevojaka..
damire majstore bosanski
Sin ratnog zločinca Arkana napisao pjesmu svom ocu http://www.sarajevo365.com/vijesti/region/item/2384-sin-ratnog-zlocinca-arkana-napisao-pjesmu-svom-ocu
idiot...pozivate se na državu a sami je ne poštujete.ovo nije državna zastava bih...ma kakva ona glupa bila treba je poštovati.a prvi svi vi koji ste kao za državu bih.licemjerno.
Ovako Damir Džumhur pere guzicu poslije kenjanja, ovako Damir Džumhur obuva cipele....... Ljudi koji vam je klinac, pa pustite momka na miru, totalno ste nenormalni, aj da je barem osvojio turnir, nego nigdje veze. Al dobro džaba ja ovdje pišem.
aj ga malo pipni, hahahahaha
Cestitke al brate ono seljačko navijanje mi dodje samo da se još više crvenim kad me neko pita odakle sam....
Damir pivom proslavlja. Haj fino. Bolje i to nego da ga suncanica udari ko neke druge :)
Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa.. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
//Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Zvornička raja, sad znam otkud ljiljanka.
Zvornička raja liže ćetnicima jaja, hahahahaha
muslo, ćaća mu se u usta usro!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
75.000 AUD = 96.577 KM
Bravo Damire,samo naprijed!!!!Cestitke od srca!!!
Bravo Damire, glavu izgubio