Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka ga ba, nek dere majce, h ebo majce sergio tachini placa; to smo mi baljkanezi, koje god vjere da smo emocijama smo napunjeni ko bure baruta....meni licno momak na mjestu pa nek je sto puta binash, sa federerom se nikako ne gumo poistovjecivat, covjek zalizan, uredan, nidje emociju ljudsku da pokaze sem kad ga neko (pogotovo ovaj djoko) nazigu onda place suza suzu goni, proveseli se ba, poludi sta je zivot par koraka malo tuge i meraka.
iako navijam za Federera,sza sve sto si uradio kapa dolje,samo nastavi tako pozz
Joj moderatora i propagande,niste mi pustili fine komentare a pustili ste mi ovaj probni da vidim da li uopšte radite,naravno izvinjavam se za ovaj prethodni!
Srebrenica ole!
Mozda nas iz rs enklave nema medju 6 miliona tenisera ,al zato mi iz rs enklave imamo uspjesne vozace viljuskara...rank lista objavljena na gornji kukici - x. com
ma treba vas sve negativce posutat\' sa ovog portala, vi ste bruka i sramota ove drzave...jadna je majka koja vas rodila...
I JOS NESTO : PRIJE ILI KASNIJE NEKI GEDZO CE GA SPUCATI BOCOM U OKO .
TROPRSTI , EVO TI KURIR PA TAMO SE VALJAJ U SVOM IZMETU : http://www.kurir-info.rs/
iskompleksirani . . . to sto se meni ne dopada trganje majice na jednom teniskom terenu je kompleks??? svasta . . .
Nabiyem vas obojicu ( RG, nažalost)...yebo vas otac iskompleksirani... cestitam Noletu, svaka cast igracino!
Samo nemoj majicu derati i urlati po terenu kad to osvojis, jer taj cin zaista kvari onu drugu sliku i malo je seljacko ponasanje . . . za moj bojam. Nije dobra igra jedini razlog zasto publika voli Federera . . .