Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brišete komentare kad neko uoči u članku gramatičke greške iz prvog osnovne ("Naprimjer"se piše odvojeno), a komentare jednog idiota a la "death rather" ostavljate. Nije fair!
Sereni onda pod hitno kozu izbijeliti.
popisam se na all angland club
Pa ovakve su đonove lupali nama kod istjerivanja " nekih" Britanaca iz naš zemlje u doba vladavine "alijanse". Sada Federer nije više što je bio, pa i njemu " đon". Kao fol pravilo!!!!
nemoj da brisete komentaree
valjda na drugom grand slam, prvi je u Parizu, treci u New Yorku a zadnji u Australiji
sjedi, jedan
neko pobrk'o loncice :P 1) australian open (januar) 2) french open (maj, juni) 3) wimbledon (juni, juli) 4) us open (avgust, septembar)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)