Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo Nole. Nismo valjda dosli do toga da ne smemo sami odlucivati sta je za nase zdravlje dobro a sta ne.
Đoković je prevaren od strane Teniskog saveza i organizatora turnira !
Lik lagao o testu, išao zaražen među djecu, voli draževinu i Dodika, a daje mu se podrška. Kad je bio press oca mu i majke, neko je pitao o tome zasto je zaražen hodao, a majka mu reče nakon prekida pressa:" Srđane počeli su da kopaju!!!"
Ima li kakav članak o Djokoviću, halo, hej?
Opet ih je izlevatio
A vi prije par dana prenosite kako ce njegovi troskovi enormno veliki biti... Pljucc
Платит, јашта че те него платит😁😁😁
I to je pravedno i ATP mu je dao izuzeće,pa se on našao u klopci koju su mu oni namjestili.ustalom šta me gabri i za njih i za njega.
Gdje naberu tolike cifre pa kod nas bi Novalic morao platiit 300 milijardi do sad jer spava u Sudu
Možda i bude, ali kao i u Australiji platit će poreski obveznici!
tek su ga sada popisali do kraja...
Naravno da teniser broj 1 nije kriv. Australian Openu je u interesu da neko kao Novak učestvuje.
ovi sto palamude da se Novak odupirao sistemu sve ovo vrijeme i sto se to eto sad ne odupre kad mu placaju? pfff kako ste naivni, a on je jedan klasični balkanac (u negativnom smislu) djaba mu sve - jači su geni kod njega od razuma...
Inače, Cyrille Cohen, jedan od savjetnika izraelske vlade za pitanje cijepljenja i šef katedre za imunologiju na sveučilištu Bar Ilan, u jučerašnjem je razgovoru za UnHerd izjavio da su zelene propusnice u vremenu dominacije omikrona postale "irelevantne" te da očekuje njihovo skoro ukidanje. "Kada je riječ o omikronu, ne vidimo praktički nikakvu razliku među cijepljenima i necijepljenima, i jedni i drugi se mogu zaraziti manje-više jednako", rekao je.
Levati plaćaju levatu koji se ne želi vakicnisat.
A,sta im radi soko,uf...