Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOLE ŠAMPION ! udri mujo po minusuuuu...
AKO BOG DA 42-00 I PRVO MESTO ! LONG LIVE SERBIA ! :-))))
:-))))))
očito ti je smisao života da blatiš srbe... razlog? pa verovatno su ti... JE.BALI NANU NANINU... paćeniče zar nema psihijatrija u tvom selu ?
POEMA O PAMPERS DJENERALU \"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\"
ma ture pu.ši ga...
Jbte 100 komentara I samo jedan normalan, od Eda. Mi smo gotovi. Jeb o ti nas. Dobar narod Ali totalno sjban.
Zamolio bih administraciju Sarajevo-x, da ubuduće zaključava komentarisanje članaka o Novaku Đokoviću, jer ovo je stvarno da ti se život zgadi kakvih maloumnika, idiota, ima na ovom portalu. Vi idioti ne možete da shvatite da je Đoković sportista kojem se klanja čitav svijet i da njega zaboli ona stvar za nacionalizam..Dečko uopšte nije opterećen nacionalizmom..Ako će ubuduće biti komentarisanja članaka o Đokoviću neka budu u duhu sporta, a ne ovako..Btw: SRETNO PROTIV ROGERA i aBd da srušiš sve rekorde... Pozdrav iz Sarajeva !
...a ne smijes sebi priznati da je muslimanska bosna...sve se odluke vrse iz sarajeva, sarajevo glavni grad...sarajevo centar svega...samo kucaj na google bosnia...i procitaj wikipediu.... Pa sto ne priznate Kosovo kad je sve do vas i sve odluke su muslimanske i sve se rikta iz Sarajeva? Sto vam je taraba od UEFA dok se predsjednik Srpske ne smiluje da vas pusti da malo lopte igrate u Evropi?
evo još jedan! ...a nije i on je srbin... .................
Može on slobodno ući u Š IROKI ali garantujem da izaći neće. Znam da je i kod vas tako. Sloboda hrvatima i srbima ! Smrt islamofašistima !
sjetih se još jednog razija mujanović! btw-najljepša bosanka !
@kobilić Muamere(ili već kako ti je ime),uzmi zastavu tvoje države i prodji Banjalukom,Prijedorom,Zapadnim Mostarom,Širokim,Palama ili bilo gdje na 76% BiH!Prodji,prošetaj,rado bih pročitao tvoja iskustva.Maloljetna ste vi \"nacija\" za neke veće domete,u svakom slučaju našli ste mjesto u vicevima.
ma skini mi se retardu glup si za normalnu komunikaciju idi klanjaj... ili još bolje ubi se...:-)))
Najuspjesniji sportista posrbica...zao mi je nema ni jednog slova..ne mogu napisati neko ime kad nikog nema...
boli istina aaa medjede sumski....hahaha...hoce to kad si seljak...,vidi se ko je zatucan...istruhnuces u neznanju prdoslavac...s.ere.m ti se na tvoja tri prsta , krst, i srpstvo...vrati se svojim turskim korijenima...
pošto je ovo sportska stranica, ja bi pokušo da nabrojim nekolko našije: dakle: đekoo, itd...