Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tako je otprilike u svemu.Srbi prvi ili oko prvog mjesta,Bošnjaci 250 mjesta slabiji (naučnici,sportisti,kniževnici i umjetnici,šta god,samo reci...).
Znam da su vaši 250. i slično, a ja nemam ništa sa Srbima (mada se ne bih bunio ni da sam Srbin, to je jedan normalan, pravi narod za razliku od vas koji češće mijenjate naziv nacije nego gaže na g.u.z.ici. Moji, Čilić i Dodig, igraju u najjačoj, Svjetskoj skupini Davis cupa, a vi se prcajte s hodžama u Gluhoj Bukovici pa ćete biti 221.
Opalim te srpskom kitom po tom tursko-vlaškom čelu, primatu neoprani.
Ljudi, nemojte se prepucavati, budimo realni - Novak Đoković je najbolji turski teniser svih vremena!
BEOGRAD- Najbolji svjetski teniser Novak Đoković novi je brend ambadasor \"Mercedesa\", pošto je danas potpisao sponzorski ugovor sa predstavnikom njemačke automobilske kompanije, Andreasom Binderom. http://www.nezavisne.com/sport/tenis/Djokovic-novi-ambasador-Mercedesa-106666.html
Ma šta ćete ljudi moji, ovi teniseri iz Srbije među prvima, naši među 250, ali bar smo tu. Ovih iz Republike Srpske ni na mapi, ali ono bukvalno ni na mapi. Njihov najbolji teniser je Sven Lalić koji u singlu nema ranking, a u dublu 4869 na svijetu, ali najveća tuga je što i on nastupa za BiH. Mi bar imamo nekoga, a vi nikada nećete imati nikoga, jer država Republika Srpska neće postojati. @24forever ne brini se ti za Amera on igra srednje turnire po svijetu, a Maoče, Bukovice, Semizovci su razvojni turniri za ove iz Srpske da pokušaj što prije doći do 3999 pozicije na dubl listi. Istina boli, ali treba je iznijeti. Mi imamo Amera, Srbi Noleta, a vi nikoga-bez obzira koliko vi volili njega i navijali za njega vi ste i u Srbiji i u BiH građani drugog reda
SS, napumpam ti svu zensku familiju, poturico onaj napaceni. Kakav je tvoj zivot nesrecnice kad mrzis sve na svijetu. mapisi svoje prezime velikim slovima i prepoznaces srpsko prezime u njemu.
pish.a.am vam se na tog Djokovica...pravi Turcin, vidi se ko ga je pravio i ko je bake pumpao..i na po licu i po boji koze!! :) to vam muka sto ste puni i prepuni turske krvi i turskih gena i uopste niste dio niti licite na narod evropske bijelacke rase pa sad pjenite ovuda kao pacenici!! ..zato vas je Adolf Hitler i cisto zajedno sa cifutima !!! FUJ...sto dalje to bolje...!! SS
Zato su sportisti Republike Da Ne More Bolje Bit prvi u svemu. Subotić dao go Ovčijim otocima.
Ma naša dika Amer stalno napreduje, proteklog tjedna bio je 224! Samo naprijed, Amere, dok još nastupiš na Semizovac openu, ATP Gornja maoča i Gluha Bukovica fjučersu, ima da napreduješ do 223. mjesta! Samo naprijed!