10,6 miliona dolara od nagrada
0
Đoković srušio rekord zarade u sezoni
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajro Ziga kao vozac u GP Putu je od 2005god. zaradio neto 26000 Eura, od toga mu nisu isplatili 24.000 Eura. 2.000 Eura je dobio u bonovima za topli obrok, i opet , eno ga ziv i zdrav. Svaki 1.maj janje okrene a svake subote popije po gajbu pive.
Sto je ovo, svako malo, vijest o Djokovicu? Pa nijedan srbijanski portal ne pise ovoliko o njemu.
Ma ako treba i umrecemo srpski ali da se sa vama loyavcima vise nikada ne sastavimo..... Smrt BiH, tamnici Srba i Hrvata !!!! Sveta duznost svakog Hrvata i Srbina je da deluje kako i koliko moze da se ovaj zlotvor od BiH dezintegrise sto pre !!!!
Džaba mu svi milioni kada će u Hag
joj da hoce ovaj regres isplatit 300 KM da kupim sebi drva za zime
Džaba mu sve pare kad će uskoro u Hag
evo ga opet srbijanski a danas je bio srpski sutra ko zna šta ćete napisati bošnjački??????????\'\' :(
BRAVO LJUBAVI.
SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!!
Svaka mu cast, zaradio je.
sta je ovih smrdova ovdje ja portalu.. FUJ da ti se zgadi!! Koliko su jadni da ovdje moraju visit svaki dan!!! RAZLAZ GENOCIDASHI !!!!!!
Eto ti sad i Poture počeo smatrati ovim i onim. Ne vrijeđaj nas koji smo svi poturi, otpad od kršćana doduše, ali nema veze.
Muhamed Hevaija Uskufi je napisao prvi rjecnik bosanskog jezika - Potur Sahidija - 1631 godine, dakle 197 godina prije prvog srpskog rjecnika. Postoje cetiri sacuvana primjerka ovog rjecnika; jedan od njih se nalazi pohranjen u univerzitetskoj biblioteci u Uppsalli (Svedska).
SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!!
A koliko je mlađahni c.h.e.t.n.i.k ostavio sebi, nakon što je uplatio svoje redovne donacije RČP-u, SPCU i ostalim srpskim terorističkim organizacijama?
Hebo vas on, samo o njemo pisete kao da je Bosnac a ne srbijanac, ili ste vi srbijanski portal. Jos jednom hebo vas on i sve vase vam hebo, vodite ga kuci nek vas ka.ra
Jel vas stid vise prosipati nacionalizam i mrznju na svakom clanku? Ne znam zasto ne ukinete komentare na ovom clanku? Da je i Dzeko uspjesan ne znam ti koliko vi bi ga blatili, kamoli Djokovica koji je iz Srbije. Kod nas se slava i USPJEH ne oprastaju, takav smo mi narod. Zalosno.