Plasirao se u finale Wimbledona
0
Đoković savladao Tsongu, te postao prvi u svijetu
Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke Noletu, hebo vas nacionalizam više,manite se tog njasra, svaka čast još jednom , čestitke od \"bosnjaka\" iz Sarajeva
svaka cast Djokovicu! bit ce u ponedeljak No.1 na svijetu, naravno nakon sto proslavi titulu na Wimbledonu :-)
Ljudi, ako su prethodne generacije bile lude, nenormalne, zakrvljene, zašto vi mladi morate da nastavljate tu tradiciju?U inatu, raspirivanju mržnje nema baš ama nikakve ni inteligencije, ni kulture, ni razuma normalnog, savremenog svijeta... Stidite se svojih komentara, zaista. Ja sam Srpkinja, ali sam na Evrosongu navijala da pobijedi Dino, jer mi se pjesma zaista dopala i nemam problem s tim. Djokoviću niko ne može osporiti broj jedan i dobar tenis, zato su negativni komentari smiješni...Oni kojima je do mržnje, neka se u mišju rupu zavuku... Svi koji vole sport navijaće za Djokovića jer je odličan, jer je susjed, jer nam priredjuje odličan tenis... Svi koji ga mrze, iskompleksirani su i pogrešno odgojeni. Ne zavrjeđuju pažnju. Novače, svaka čast!!!
Dobro Novak reketira, što jes\' jes\'.
JEL IMA MOZDA NEKO JACI NA SVETU A MISEVI POTURCENII???????
NOVACE TURSKA TI KLICE!!! OGLEDAJ SE, PLJUNUT TURCIN!! hahahaha
Tako je to kad se Srbin igra tenisa. Nole legendo, Srbi su ponosni na tebe.
N O V A K DJ O K O V I C V O L I M O T E !!!
Rojters je u urgentinoj vesti naveo da je \"Đoković u dramatičnom meču zasenio briljantne akrobacije Conge, plasirao se u prvo finale Vimbldona i obezbedio mesto broj jedan na ATP listi\" Frans Pres je podsetio da je Đoković jedini teniser kome je za poslednjih sedam godina pošlo za rukom da na svetskom tronu smeni do sada neprikosnovene Španca Rafaela Nadala i Švajcarca Rodžera Federera. Francuski sportski dnevnik \"L\'Ekip\" ističe da je Đoković jednim udarcem ostvario dva velika cilja - finale Vimbldona i mesto broj jedan. \"Đoković je na vrh teniskog Mont Everesta postavio srpsku zastavu, kao 25. igrač u istoriji ATP-a.\", ističe se u francuskom listu.
Stagod da si , ti si moj, jer delis jezik i i moj kulturni prostor. Sto se tice Brita , mislim da uopste nemas pojma kako oni znaju da psuju- sve po spisku i odreda. Alo mislis da neki Srbi pljuju druge ljude zbog velicanstvenih pobeda Djokovica i sl. ,to su budale kao i oni s druge strane iste price.
Kakva si ti smaracina od covjeka.
Kao prvo ja nisam rekao da bi navijao za Lutfu - a mozda i bi kad bi znao ko je taj. Kao drugo, ok, slazem se sa tim filosofskim stavom ali isfrustrirani Britanci sigurno ne psuju na srbe, hrvate, francuze, ruse, muslimane, kabaliste, ateiste i ostale. Na kraju krajeva ovo nije nogomet.
Ako si onaj autenticni Dado.Imas moj veliki plus, jer tako i treba . Navijati za Lutfu,Novaka - svoje velicine.
Ja bi navijao za Lutfu.
MA STA SE VI OVDE RASPRAVLJATEE ALOOO!!? NOLE JE NUMBER ONE !! SVE OSTALO JE NEBITNOOOOOOOO :)))))
Razumem te.Ali ti bi isto tako trebalo da razumes uzasan, frustrirajuci osecaj licnog gubitka od strane pripadnika britanske nacije, koji su poraz svog favorita Mareja od Nadala veceras , doziveli kao svoj, licni slom. Sa tacke hladne logike jedne svinje koja zoba svoj zob na palubi broda koji tone a nista ne primecuje, naravno da svinja nije u krivu. U filozofiji se ovakav odled zove primenjeni stoicizam. Ali sta ako je neko Srbin ili Englez i prati Wimbldon ili Rolan Garos?
Ko se kiti tudjim perjem?! Koliko ja znam samo su Hrvati pokusali svojatati Noleta, pa im se citav svijet smijao..