Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da nam Edin bude ziv i zdrav 11.11. , a ovog ko j...
kad i ti zavrsis igrajuci sjedecu odbojku kao sto Ajnstajn rece samo su dvije stvari beskonacne.. pa se ti prepoznaj
Novak nema razloga nikome da se dokazuje, pogotovo vama, loyavim periguzancima i otpadnicima. Da je najbolji, to je dokazao osvojivsi tri grand-slama, a vi i dalje mastajte o Gornja Maoca Open i Gluha Bukovica Indoors. Bolje se spremite da ispusite od Portugala.
zato jer je to istina :) mi za razliku od vas, ne lazemo i ne izmisljamo
tako otprilike kao sto kazete za Djokovica i povrede, kada reprezentacija BiH izgubi u fudbalu uvijek su joj krive sudije i Platini.
J.e.b.e.m vam majku tursku na bajram ujutru!
nije bolan Nole za tebe 1. mjesto... nisi u stanju jednu sezonu cijelu da odigraš kako treba! Pogledaj malo kako je babo tenisa Roger 4-5 sezona bio nepobjediv, a nikada nije meča predao!
ebo vas djokovic sviju,sta vi imate od njega ako pobjeduje,nistaa..
Da je Nole kojim slučajem Bošnjak ovdje bi se pisali epovi i hvalospjevi o njemu i kad dobije i kad izgubi i kad preda meč. Jako mnogo kompleksaša ovdje ima!
Novak Djokovic je svjetski reket broj 1, a vi pjenite pacenici dok ne pocrkate. Laku noc i prijatno
tako ce i nas boliti neka stvar kad nas nalupaju portugalci
@Ognjen J.e.b.a.l.i. te turci ttrofaznog!
Oj t.urci mozete crknuti od zavisti, ali boli vas imate sjedecu odbojku tu ste najjaci hahah
jes aha. da je predao onda bi reko sto nije igro do kraja ko musko. ma mu vam je be m shugavu!
jes vas milina čitat kako grokćete moji graDzanii. haha pa vama je zivot prazan ako ne čitate i ne komentarišete nešto u vezi srba i srbije. patološko stanje!
da ga je bolilo kao sto prica onda bi radije predao nego forsirao... ma nishikori ga unistio, nole je ispao smijesan...