Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRUD SE ISPLATI!!!
JESI LI IKAD ČUO DA JE REKAO JA SAM SRBIJANAC..!?? NARAVNO DA NE... MI SMO SRBI... KAPIRAŠ.... levatino........
ja samo da se javim i pozdravim totalni neuspjeh hrvatskih igraca na ovogodinjem wimbledon-u
meni odgovara da je djokovic sto bolje jer dok su srbi u transu zbog djokovica njihovi politicari kradu nemilici. samim tim odrzavaju srpsko drustvo na sadasnjem nivou. nece djokovic donijeti kapital u srbiju jer tamo je korupcija u svakoj pori drustva
Novak nemerljivo doprinosi afirmaciji zemlje Srbije i svih Srba sveta i to moraju ljudi da shvate. Nema lepšeg predstavljanja Srbije nego kada zbog Đokovića ili bilo kog sportiste svet zapamti našu himnu, vidi naš grb i našu zastavu. Novak uvek s ponosom ističe odakle je i uvek predstavlja Srbiju. Zvezda je u teniskom cirkusu, koji na čitavoj planeti okuplja najbolje svetske kompanije, najbogatije i najuspešnije ljude iz svih profesija.
To SRBINEEEEEEE najbolj smo u svemu hahahahah, je li dao Đeko go???
Da je Novak Đoković svetska ličnost potvrđuje i to što je njemu i njegovoj devojci Jeleni Ristić čuveni britanski pevač Elton Džon posvetio jednu pesmu na koncertu u Monaku. Elton je na koncertu rekao da će jednu numeru odsvirati upravo za srpskog teniskog asa i njegovu lepšu polovinu. Nole se nakon koncerta upoznao sa njim i zahvalio na neuobičajenom poklonu. Na to je Srbin uzvratio da na svom ajpodu ima brojne Eltonove pesme.
A da li ti govoris bosnijanski ili bosanski jezik?
polomite djumhuru noge da igra sjedeci tenis...
I mi boLEsnjaci smo prvaci sveta mislim u onoj sedecoj odbjci za invalide.
Ipak nismo dosta, poserem ti se još jednom na glavu!
Tisina Turci... Dosta ste srali.
Đokoviću sve čestitke, zaista, bez imalo zavisti ili bilo čega što truje dušu čovjeka... Još dok nije bio ni blizu poziciji broj 1, kada se to nije moglo ni naslutjeti vjerovao sam da će biti nešto od njega vremenom. ;) A ovim hejterima preporučujem da šta olimpa ovako s vremena na vrijeme ili da ga makar malo fisnu ako već nema raspoloživih resursa...
Kuku lele, kuku lele.....ima glavu kao tele...
SRBINE brate, sta ti majmunima objasnjavas ko smo i sta smo, nikad to oni skontati nece, a od nas su postali.
NOVACE TURSKA TI KLICE!! OGLEDAJ SE, PLJUNUT TURCIN!! :-)
Hoću da poludim od mržnje, pakosti i zavisti. Možda bi trebao pokušati naći sebi djevojku?