Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolazi Troicki umesto Safina
neka dođu svaka čast,BiH je željna vrhunskog tenisa
Musliman ili ne, ima li muslimana ili ne nije vazno... oni ce doci u Republiku Srpsku!!!
@eddie Jebiga majstore zao mi te,REPUBLIKA SRPSKA fakat,i u pravu si ona je u nasim glavama ali i u nasim srcima,crkni od muke....
ko kaze da susvi muslimani protjerani , evo ja tipkam iz banja luke
Bujrum Djole, u granice Bosne i Hercegovine (u svijetu priznate drzave, a ne drzave priznate u necijoj glavi ) ;)
Nole, dobrodosao u Banjaluku i Republiku Srpsku!
Ne cudi me ovaj Djokovic, ali zar ce musliman Safin, koji po Rusiji pomaze izgradnju dzamija, doci u Banja Luku etnicki ociscenu odakle su svi muslimani protjerani
Lijepo čuti, samo se nadam da se neće ispolitizirati. Ne zbog nas, mi smo ionako pukli, nego zbog Noleta, šteta bi bilo da ga neko zamrzi.
Tako i treba, neka igra pred svojim navijacima u srpskoj Banjaluci.....
@ libar hahahaha, nema, Nole ima takvu konkurenciju i u Banjaluci. Prvi reket, do jaja, kakva je situacija mogli bi organizovati i medjuentitetske sportske susrete reketara.
ne brinite, organizovace se i u sarajevu humanitarni mec. snage ce odmjeriti prvi reket sarajeva keljmendi i prvi reket zenice krueziju. specijalni gost šaja s crncem.
Napokon da neki srbijanski sportista dodje u nasu Bosnu i Hercegovinu ! Nole hvala ti u ime Bosne i Hercegovine koju vidi se da cijenis i postujes !
Ocu bre brate, eto me dolazim sto prije
Ajde Nole dođi na Kosovo bre, u svoj rodni kraj, pa ovamo igraj. Biće to prva međunarodna utakmica u Republici Kosovo.Pozdrav zemo!