Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak u finalu, Jelena u finalu, Nenad u finalu, tačno mi dođe da se ranim. Ili da izvadim onu dedinu ikonu iz šteka ?
3 finala Cincinatija i 3 srpska igrača -Đoković -Janković -Zimonić neprocjenjivo
u ovome moment djole jos uvijek ne zna da mu je u nedjelju pusiona od murraya...
Reći ću ti ja čim mi ti budeš rekao kada igra onaj mali iz Šipova, ona mala iz Šekovića i onaj dubl iz Ljubinja. Stvarno moram priznati da je RS veliki rasadnik sportista, muzičara i naučnika, i da ima veliki udio u srpskim uspjesima. Čestitam ! \"svjetske veličine poput Obilića\" HAHAHAHAHAHA
Zalim te je nikad neces osjetiti sta znaci pravi patriotizam !!!
Eh kad si se vec ostavio \"slavne\" historije, da ti kazem jos i ovo: Ti si za mene bosanska posrbica jer su tebe tako naucili, ti navijas za Novaka ne zato sto ga volis (jer patrotizam se ne uci) nego zato sto su te odgojili da mrzis sve sto je BOSANSKO, zbog toga ti umjesto da navijas \"idemo Nole do pobjede\", nego na osnovu njega vrijedjas Bosnjake.... Moj patriotizam dolazi iz srca, a odakle dolazi tvoja mrznja ??? Ja ne mrzim Novaka, a na tebe sa zaljenjem gledam !!!
@!!! @srblje Dečki,rasplinušmo temu totalno.Znate li kad igraju Mervana Jungić i Aldin Šetkić?
@srblje Prepricavas srpski mit o Kosovu, ono sto je cinjenica, da je Murata izdao sin Bajazit, a Lazara zet Brankovic, osmanska vojska se povukla radi smrti sultana iako su prakticno pobijedili, nakon 70 godina osmanlije su nesmetano usle u Srbiju i to je cinjenica!
Kao prvo nije ti ovo srpski jezik, po vama Vuk je \"otac srpskog jezika\", a jesmo li do tad gugutali ili sta...o pismu i bosancicu necu ni da trosim rijeci, a sto se vjere tice, ne vjerujem da se Isus rodio u Srbiji, niti da su srbi izmislili pravoslavlje, jedina autohtona vjera je bila Crkva bosanska koja je bila potpuno drugacija od velikih vjera, Rim je bio katolicki, Vizantija pravoslavna, a Osmansko carstvo islamsko, a nijedna velika vjera nije nasala u Evropi !
@!!! Kako te nije sramota braniti Bosnu?Misliš li da se Bosna brani tako što ćeš od otomanskog okupatora primiti čudna imena i čudnu vjeru,moleći se novom Bogu na nekom nerazumljivom jeziku?I onda mi sve to kažeš na srpskom jeziku!
Vidis \"kobilicu\" knez Lazar je nekad zivotom branio Bosansko kraljevstvo, jer on je bio kmet u sluzbi kralja Tvrtka (Kosovo je bilo jedna od bosanskih provincija), spremno je dao svoj zivot u odbrani svoje zemlje, Lazar ti se u grobu okrece....Gavrilo je bio terorista ispranog mozga, Tesla se nikad nije izjasnio sta je po nacionalnosti i kada su ga hrvati i srbi molili da to ucini rekao je \"Kada bi se vasa mrznja pretvorila u energiju, imali bi dovoljno struje do kraja vremena!\" Mladic jeste pravi uzor za takve kao sto ste vi, nase bosanske \"posrbice\", a o Djokovicu sam sve vec rekao.... Svaka cast Novaku, a vi ste jadni...
nadrogirani simpanza
Ja to isto mogu potvrditi. Ne znam da li je iko do sada ukljucio nauku u sve to. Nekako su podasnije nakon iftara.
Nakon iftara bulja im se nekako rasvjeta pa ga bolje primaju.
\"TRLJANJE MAČKE O ĆILIM ! ?\" HAHHHA KRALJU.....
Srbi su uvijek imali i imaće svjetske veličine poput Obilića,Principa,Tesle,Mladića,Djokovića...spisak je poduži,izvinjavam se svima koje nisam spomenuo.
@!!! A po čemu ste vi poznati!?Po kuknjavi ispred CNN-a i trljanju mačke od ćilim!Poklopi se i ćuti!Znam ja da bi ti volio da se Novak zove Mustafa ili Muradif,ali ništa od te ljubavi.