Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duvaj mi ga punim plučima!!! hahaha
joj izvinite sad se najedoh krmetine pa mi muka i ne znam sta pisem. bila moosna puno. Inaće volim da me zegu srbijanci iz raške odakle sam i sam došo.
gledaj kako krmci iz Bosne brane Srbijance i uce narod kako se zove narod u Srbiji... pokusaj nazvati pravog Srbijanca u Srbiji- SRbinom pa ces vidjeti kako ce ti JE.BA.TI KEVU oni se sami deklarišu kao SRBIJANCI punim plučima...jedino ovi naši KRMADINI misle da znaju sve...a vecina nasih krmaka i nezna ni jednog Srbijanca jer ih dosta nije ni bila van Bosne... zato mi u Bosni ove srbe zovemo KRMCIMA jer vole blato, krmke a najdraze im je da se valjaju po septičkim jamama sa svojom bracom krmcima
Nije tacno. Nazovi tako nekog u Srbiji ko ne zivi na podrucju sumadije pa ce ti se smijat u lice. To je ustaska izmisljotina da bi se izvrsila podjela izmedju srba u srbiji i van nje. Niko da mi odgovori kako se nazivaju gradjani hrvatske koji nisu etnicki hrvati?
@dosta vise@ Srbijanci, Srbijanac ili Srbijanka su termini kojim se označavaju ljudi koji žive u Srbiji, ili su porijeklom iz Srbije. Ne treba miješati termin „Srbijanci“ s terminom „Srbi“ koji su etnička grupa koja živi u više država.
jel neko iz preCjednistva federacije vec cestito japanskom ambasadoru na ovoj strateskoj pobjedi? bruka ako nije.
bas si pametam, reci mi bogati kako zoves gradjane hrvatske koji nisu etnicki hrvati? hrvatijanci??? bas nemate pametnijeg posla!
Bosnjaci Srbe nazivaju Serbijancima. Srbi Bosnjake Ba.lijama. Fer i posteno. Pozdrav svim Serbijancima i Bali.janderima.
dosta vise@ mogu oni pisati sta hoce. bosnjaci, madjari, muslimani... u srbiji su srbijanci. isto kao sto su srbi srbijanci. kako ne shvatate razliku. za sve zemlje bivse juge oni koji zive u srbiji bez obzira kojem narodu pripadaju su srbijanci. i svi ih zvou srbijanci samo srbi nesto izmisljaju kako njima odgovara.
mah ionako se znalo da je ovo Federerov grad i njegoov turnir... bilo kako bilo KRALJ KRALJ KRALJ bi osvojio titulu.... :D :D
Evo i nole dobio krompir za zimnicu hahahah
A jes ga japanac otreso ko slinu...i na kraju SAJONARA...hahahahhahaha sto ovaj rece, nek vraca formu na ATP Konjevic Polje , ode mi kolac na stranu hahahahahaha
Srbe na vrbe !!!
procitaj ustav srbije. tako nesto ne postoji. Cak i tvoji bosnjaci tamo imaju SRPSKI PASOS i zive u Srpskoj Drzavi i gledaju Srpskog tenisera!!!
srbijanski teniser a ne srpski