Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UVIJEK KAD POČNE GUBITI CKAPI PREDA.
Pic.ka srpska, izdaica otadzbine, ovo je sve uradio zbog novca pic.ka jedna, pa upravu su sto nas svi mrze, najgori smo narod, predoa zbog bolova, nije pic.ka zbog bolova predala vec zbog novca i nemoci na terenu.
Lejla duso...ebo politiku , sport i sva prepucavanja kroz to , ja bi tebe tako rado kresno .Bolje to ,nego da se bzze svadjamo. Jel tako ? Zauvjek tvoj . Boki.
A zamisli kako je svojatati tuđu povijest pričati o nekakvoj Bosni i Bosancima a pripadati duhom, imenom i vjerom onima koji su tu Bosnu uništili? Kako je tek bilo živjeti godinama pa i stoljećima u narodu koji si izdao i prešao u vjeru okupatora, svojatati stećke na kojima piše \"U ime oca...\" i o \"svetom rimskom ocu\"? Imati ko fol neku reprezentaciju sastavljenu od 24% države i govoriti da je tvoja a rasturati onu staru Jugu koju nije osnovao Tito nego srbijanski kralj a prije njega smislio biskup Štrosmajer. Tko ste, što ste, da prostite vi Bošnjaci, Bosanci , Muslimani, Turci, hrvatsko cvijeće, srpske poturice...?
Previse cesto ovdje citam, mi, vi, oni. Ko ste to vi, ko smo to mi, ko su to oni, bas se pitam. Noletu svaka cas na uspijehu u svijetu tenisa, da je najbolji, najbolji je ne niko mu to ne moze osporiti. Ako je iko gledao bar jedno njegovo finale protiv dosadasnjih najboljih tenisera znat ce o cemu govorim. A ovi komentari na vjerskoj osnovi su mi najsmijesniji. Kakve veze ima sport sa vjerskom pripadnoscu. Pa hocu li ikada dozivjeti da procitam komentare na ovom sajtu vezane za temu, a ne samo mi, vi oni. Pa ja ovakvu zatucanost nigdje nisam vidjela. O svojatanju reprezentacija iz susjednih drzava da i ne govorim. Mogu ssamo da zamislim kako je tegobno zivjeti u drzavi koju ne smatrate svojom. Jadan je to i pacenicki zivot. A sto je najgore ne idete tamo gdjE smatrate da vam je mjesto jer i tamo vas nece. Tako ste ni odakle. Nemate svoju drzavu, nemate svoju reprezentaciju, nema te nista, svojatate tudje i zakopat ce vas jednog dana pod zemlju koju ne smatrate svojom.
Jadan li si ti ako smatraš da su čistoća i higijena nešto čega se treba stiditi...žalim te iskreno.
Niko nema sto srbin imade.........lalala!
Srbija sampion evrope u odbojci!!! Jesam rekla!!!!! Bravo Srbi volim vas....dina mi!
Znamo mi to. Ne moras nam objasnjavati. Samo vi uzivajte u svojoj mrznji. Tu vam ni bog dragi ne moze pomoci.
Nagradno pitanje:Kome vjera NE dozvoljava koristenje tolet papira???
@ gate 7 - baš kako Jevreji mrze Hitlera, tako mi mrzimo vas. Stoko neoprana.
NE mogu da vjerujem kakvi ste vi kompleksasi i koliko uzivate u porazu Srbije da je to cudo jedno.Mi smo proslogodisnji svjetski prvaci,i ove godine usli u polufinale,a vi izgubili od Danaca.Pa vi ste skroz smijesni i jadni,sjedeca odbojka je sport bogom dan za vas.Hvala teniserima za sve sledece godine vise srece.
Potisujem sve...volim teeeeee
Cada dia te quiero mas, o Argentina, es un sentimiento no puedo parar! @ aps - de si bre brate turko-vlaho-cigane
Srbi su nam komšije , s Turcima nemamo nikakve veze , sem što je njihova vladavina ovdje , nažalost ostavila najviše tragova.Kamo sreće da je više tragova ostavila Austrougarska, možda bi i bili u EU.Ubiše nas takve \"pametnjakovićke\" ko ti.Fuj brate.
@Lejla Odmah sam vidio da si inteligentna djevojka. Pitanja su ti bas na mjestu. Sta mi Srbi u Bosni imamo sa Srbima u Srbiji? Ni rod, ni pomoz bog. Nikakve veze nemamo s njima kao ni sa Islandjanima. Zalosno je sto ne znas da si i ti Srpkinja. Sa religijskom manom, ali ipak Srpkinja. Da ne bi Turaka, sad bi mi zajedno navijali za odbojkase. Ovako moras da se ponizavas sa besmislenim komentarima. Ne krivim ja tebe nego mrske okupatore iz Azije.
Bijeda. Zloba. Prljavština i nepismenost. Zaostalost. Mržnja, bolesna mržnja prema svemu što je više i bolje. Ulizivanje neprijatelju ne bi li se podmuklo i dušmanski udarilo na brata i komšiju. Zelenkaste buljave oči u kojima rijteko sija pamet, češće tupost a najčešće mržnja prikrivena lažnim merhametlukom i iskrivljenim riječima. Kriva usta iz kojih nerijetko cure bale. Zaostalost, neviđena u Europi i ovom dijelu svijeta. Islam i piva, rakija na Bajram. Jednom riječju: Bosna i Bošnjaci.