Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlika između pametnih i otvorenih i onih drugih, koji uglavnom komentarišu ovde, čast izuzecima, je očigledna: Džumhur igra seriju fjučersa u Srbiji i u paru sa Čačićem iz Srbije je osvojio turnir. A najboljem igraču svijeta u ovom trenutku samo čestitke i želja da se oporavi do US Opena.
redaktor ovoga portala je okrutna seljacina
I \'Zuko\' Džumhur je imao strateški potez - nalupao ga šestogodišnji, pardon, šesnaestogodišnji srpski teniser Miki Janković sa 6:3 6:2.
Ovo je bio takticki potez Setkica da se Djokovic opusti! Stici ce tebe Setkic... ;)
Srbi opcenito u zivotu kad vide da je neko bolji/jaci od njih koriste podlo i ljigavo oruzje. Frajer ga ba razvalio i papan se nesto hvata za rame ovo onoo...al to je nista novo od Smrduljaa..
Pa kako ce vam teniseri uspjeti kada ih samo vrijedjate. Kod vas da osvoji Wimbledon bilo bi nije meni-sebi je. Dajte malo podrske
Zdra\'o Srbistan
A vidi Zuke Đumhura... jbt... koliko je napredovao... c.c.c.c.......................
ZABORAVIO SI \"ČAPLJINA OPEN\" XAXAXAXAXA NOLEEEE OLEEEE......... SRBIJA,..... !!!!
Bit će bolje sad kad krenu Semizovac open, Gluha Bukovica fjučers i ATP Gornja Maoča, idu naši naprijed!
SMRDIS SRBINE!!
Veliki uspjeh 24% tenisera. I onda se zelenis smije Novaku. Hahahahaha 228. (228) Amer Delić (BiH) 223 384. (384) Mirza Bašić (BiH) 103 437. (394) Aldin Šetkić (BiH) 81 536. (531) Damir Džumhur (BiH) 52 558. (558) Tomislav Brkić (BiH) 46 795. (776) Ismar Gorčić (BiH) 16
No-1 :))))) patite dušmani....
Djokovic je s-upak
Poznata bosanska skola tenisa priznata i u svijetu! Uspjecno cuvamo zadnji dio tabele :P