Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj ssss,ja se ne bih hvalio na tvom mestu
Miki miki veliki,miki miki luudi\"! U tebi se zelja za srbinom budi!
Ne vidim cemu euforija na ovom sajtu,pa to je neki pravoslavac iz susjedne nam i raspadajuce banana drzave?
SRECA JE NJEGOVA PA NIJE NAISAO DO FINALA NA NEKOG BOSNJU!
Volim kad mi udje
bravo djole,ljubim ti celo muslimansko
Bravo Novak.
Nole, sve cestitke!!!!
Stvarno Srbi Samo Se*u!
svaka cast momku na pobjedi! ebes vas nacionaliste a i njemu se jos vise ebe za vama!
Bravo za pobedu! Nego Jeremy! Mi tebe volimo kao naseg! Nikad se nismo udaljavali od \"vas\"! Nemoj praviti podelu na islamiste i sve ostale! Jer time se udaljavas sam! Ljudi su danas pravoslavni pa sutra muslimani pa katolici pa sektasi pa ateisti pa poneki opet pravoslavni a poneki vec sebe nazivaju \"marsovcima\"!
Sto se tice intelekta, Srbi su najinteligentniji narod u Europi (Posle Rusa). U odnosu na broj stanovnika dali su ogromni doprinos svijetu u nauci, kulturi, umjetnosti, sportu, za razliku od vas balkanskih muslimana koji ste u svojoj kratkoj istoriji imali samo dva velika imena. To su Mesa Selimovic i Emir Kusturica.. I po njima ste popljuvali tako da ih niste ni zasluzili. Ostaju vam samo onaj birvaktile nazovi pisac ili stihoklepac Bascuskija (nisam siguran da sam bas \"ovarisao\" prezime ali tu je negdje) i patuljasti Abdulah Sidran, covjek patuljastog rasta i patuljaste pameti koji pise budalstine koje niko ne cita... SVE NAJBOLJE SRBINE! CESTITAMO!
Idiote...nisam jedan od \"njih\" kao sto mislis...
Pa da, tako vi \"nacitani\" odgovarate ;-)))). Samo naprijed, mani nije vazno sta mi kazu nego ko mi kaze ;-). Pozdrav,
@mi..jedi g_o_v_n_a