Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ga boli,namlatio je pare najbolji je ambasador Srbije i deca se ugeldaju na njega.Bio sam u Bg i N.sadu tamo svako djete nosi reket u ruke i igra tenis.
jos je veca steta sto ti je babo kupio komp da mozes sa njim, i pored njega, jesti vanago!
Ja ne znam sta ti \" kraj Džeke, Misimovića, Papeta, Pjanića, Papca i ostalih kraljeva.\",trazis u rubrici \"Tenis\"? Nemoguce da ne znas da gore navedeni igraju fudbal?
Kako mi je žao ovih Srba u BiH kada dodzu u Srbiju tamo su gradjani treceg reda!!!
bravo DJOKOVICU SRBINE TI SI PRAVI SRBIN KO OVI SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE TI SI SRPSKA IKONA RS
pa sho mu ba ne reće prije da ne osvaja ove turnire djaba kad če mu sve propast slijedeče godine???
da.... a bosnianci u baražuuu............ hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prosto mi ih žao...................................... kako su tupavi.....................................
Iduće godine mora da brani maksimalne poene koje je zaradio ove, znači gdje god ne osvoji turnir, gubi bodove. Zato je lakše osvojiti prvu poziciju, nego je sačuvati.
MENE ZANIMA
Ko ba ferma još vijesti o Djokoviću kada je ovolika euforia oko Eura i naših lavova. Ova vijest me iznenadi ko grom iz vesdra neba jer sam na njega i zaboravio. Koga on još više interesuje kraj Džeke, Misimovića, Papeta, Pjanića, Papca i ostalih kraljeva. Yebat ga
sam sam ga kupio
dobar je Novak igrač. Šteta što je srbin.
Ugledala bi se djeca i na sportiste iz bih samo im glupo da sjede po ulici i igraju odbojku
slicno ko i spanac ali valjda se nece zaliti na ceste promjene lopti na turnirima.
Svaka čast, ali iduće godine će ispropadat isto ko Ana Ivanović. Balkanac je to. Živi bili pa vidjeli!