Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBLJE kakvi su ti komentari ti bi komotno mogao u pelene
kakva je to sportska vele sila ! Kapa dole
i ziki je u polufinalu!
3 SRB..INA u polufinalu DJOKOVIC\' PETKOVIC\' JANKOVIC mus.loima.n DZUMHUR ispo u gornjoj bukovici na VEHA.BIJA OPEN u kvalifickacijam
Nole mali prdekavac
Nole je kefir,....!....ash
Novica Đokovićeva pleše uz hulahop :D:D:D http://www.youtube.com/w atch?v=FL1_kyzK_XM&featu re=player_embedded Novica Đokovićeva kao Marija Šarapova: http://www.youtube.com/w atch?v=-1ASuPYHljg buahahahahahaahhaaha
prnces nole u sisu kad te Murray safata
nole neces daleko !!!
nole dismmmmmmmmmmmmmr
@tuzlaci poserem vam se na cijelu tuzlu
jel ovo i Nole kupovo majice na veliko ?
HAJMOOO NOLEEE CARE...
E moj Mujo... biće da tebe mržnja izjede... u dalekoj Australiji...
..toliko djeluje fanaticno i primitivno da bih ozbiljno trebao poraditi na tome .ono plastika i ti folovi ta ima s cime .prvo cetvrstata glava pa ova brada pa pogled pa sam izgled je toliko ogavan ..ono dzaba mupolovican engleski tepa ko djete ali kada dobije loptu preko mreze na njegovoj faci se moze iscitati sav bjes srbije i njihove historije..toliko mrznje i hinje moze biti samo kod srbina iz nekih okolnih zemalja srbije...upamtite da pola srbije svrsaje na njegove setove...a servise pa curice rezu klitorise. to djole ciganine..
nemojte me ozbiljno dozivljavati ,grizem testise ispod sebe i zamisljam kako bi sve bilo drukcije da mi se preci nisu poturcili...iskreno,vas Majmudin!
@Srblje, all hail srbljetovu mamu loyavu, periguzansku ravaku.