Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Džumhur će igrati u Gluhoj Bukovici protiv Al-akhbara Velajatija, ali o tome ništa niste napisali. Sram vas bilo!
Stvarno ste brzi. Ovo još jučer objavili svi hrvatski portali!
Srbijanski , a NE srpski....nepismena ga.mad sjoooooooooooj : ))))))
Evo i primjer jos jedan, N. Djokovic is a Serbian tennis player, not A SERB tennis player, jasno sad?!!!
@sss ili ccc ko god da ste vec, samo da malo stanete i razmislite shvatili biste i sami zasto je nama iz Bosne i Hercegovine ili takodjer nekome iz HR ili engleske ili eto zimbabvea N. Djokovic srbijanski teniser - pa zato pobogu jer je covjek iz Srbije - drzave Srbije! on prvenstveno i oficijelno predstavlja svoju drzavu Srbiju a ne etnicitet i nacionalno (u kojem slucaju mozemo reci da on ima srpsko porijeklo)- jel jasno?!
BIH DOVATAČI LOPTICA 4 EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Garantujem da ce ovo biti praznik nacionalizma,a ne tenisa.Uostalom kao i 95% stvari u ovoj drzavi,sve ograniceni primitivci jedan do drugoga,a uz to jos i zadojeni nacionalizmom...e moji Hrvati,Bosnjaci i Srbi..
IMAL ŠANSE DA NAŠ ŠETKIČ I DJUMHUR DOVAČAJU LOPTICE?
Mosnje ga bale....
a oćel bit nekog popusta... za nas iz pederacije !? ipak smo nekad bili zajedno.......... :(
Drago mi je da ce se ovakav spektakl odrzati u slobodnoj i nezavisnoj drzavi BiH, i to u jednom od njenih najljepsih gradova Mostaru.
Zaaaaaaaaaaaašto ne u Sarajevu ? :\'(
srbijanac (pardon crnogorac) protiv \'rvata (pardon hercegovca) u stolnome \'rvatskom (pardon bosansko.hercegovackom gradu) na neretvi. Ovaj Balkan nije normalan!
@CRO bosanski podrazumijeva i \"hercegovacki\", etno-nacionalisticka papcino!
Mostar je bosanski grad, pa ti placi, ako ti je krivo...
Dzeko kralju, dijamantu nas