Srbijanac u četvrtfinalu
1
OI: Lleyton Hewitt namučio Đokovića
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon senzacionalnog uspjeha 6 olimpijaca BiH 24 % u streljastvu i sjajnog zadnjeg mjesta u plivanju,jedini neuspjeh predstavlja plasman naseg predka Novaka u cetvrtfinale.Zato slozno,sa prasnjavim i.konama na tavanima od djedova i sa a.lahom medju zubima,navijajmo za domaceg crnog Francuza da izbaci naseg omrzenog pretka i vratimo osmijeh na nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa.I ovi Vlasi neka ostave Eminu na miru,djevojka je zauzeta cuvanjem ovaca i muzom krava tako da jedini izvor informacija joj je portal klitoris.ba jer u vrijeme igranja meceva naseg pretka zauzeta je podnevnom muzom krava.Nije to laHko raditi u d.imijama po vrucini.I svim tim Vlasima savjetujem da postanu b.alincad jer ce dobiti po vrecu brasna kao i moj dedo
Nenu i osam hiljada civila...sve civili bili u Srebrenici....mora da su Srbe oko Srebrenice k.l.a.l.i. vanzemaljci e jes Ratko i ekipa pogrešila,pobiše onoliko \"civila\"....
Zavezi vise, nisi interesantna.
on je bar svoju naso, a ti svoju u Kninu nikad naci neces :D
Misliš kao što si ti okopavao nenu u poto-ćarima ???? ba........... kontaš???? hvala, prijatno...... pardon merhaba ba
vidi krivoustog srbijanca hahahahahahaha @Šućro da je novica rođen i odrasto u prijedoru, danas bi uspjesno okopovao krompir kao jedina uspješna disciplina rs genocidnog otpada ! Hvala , prijatno !
Srbin, a ne Srbijanac, papci napaceni!!
ma igra srbin nema sta
Zivko Josilo j.e.b.e.m ti majku ustasku.
DISMRRRRRRRRR
ali ovo je nekada bio broj jedan igrač , ova lažna Emina je baš bezorbrazna prema Đokoviću , svi koji duže oprate moje komentare znaju da sam željna Srba .
Mucio se protiv 159 igraca svijeta, alal vera.
A kako je igro naš Džumhur na olimpijadi? Opssss, on igra na seoskoj olimpijadi u Bočinji, malo sam pomiješao...