Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u airomasnim zemljama ljudi sport i navijanje vide kao priliku da se oslobode stresa i frustracija koje se generisu u drustvu.
Bakljom ga u glavu odma na prvom servisu, ha ja
Novinar je za galamu na teniskim mecevima, ja jok. Mi balkanci smo to i uveli, nekakav fanatizam. Tu prvenstveno mislim na srbe, navijaju jbte kao na marakani. Onda mi i nasa harmonika kod Damira, seljakluk. A sve je krenulo tucom u Australiji izmedju srba i nasih, uglavnom balkan treba ogradit i organizovat igre gladi u areni da se pokoljemo, svijem od nas nema koristi
@jsnt netacno...odavno ovo postoji. samo se ne sjecas dovoljno...kako su navijaci zvizdali Nadala kad je poceo da bambusa Feda,,,ranije je isto bilo prema Lendlu...i jos ponekim. To da smo stoka kao navijaci jesmo ali nismo mi uzrok. Jednostavno...oce rulja "krvi".
Primitivci