Savladao Rogera Federera
0
Novak Đoković prvi finalist US Opena
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast nole, taman sam oplakao tiket kad ono zaradih stodva\'est na tebi hvala majstore ;)
sad svi znaju zasto je najbolji... KRALJ...
da je i Roger u vrhuncu karijere, sigurna sam da bi ga pobjedio. ali dobro, i njegovo vrijeme lagano prolazi, 8. 8. je napunio 30 godina, na zalasku je karijere, nema tu formu više. svejedno, znamo ko je najduže u historiji bio 1., ko je jedan od najboljih, ako ne i najbolji svih vremena. respekt Novaku, ne mogu biti sigurna da on to neće postići, ali sumnjam. usto, Roger jedan veliki gospodin koji nije nikada ismijavao svoje protivnike kao Novak. Mada opet, svaka čast, sigurno da se ne može preko noći postati orvi.
Cestitke Djoletu.
hehehe....nemoj da krekeces zabo.
Nisam gledao meč, tačnije nisam gledao 3, 4 i 5 set. Pomirio sam se sa porazom i otišao žegati guzove mami Zelenog Zuba. Poderao sam joj guzove jer sam bio duboko razočaran. Međutim, taman kada sam završio sa deranjem guzova imao sam šta čut. odlepio sam od uzbuđenja. Morao sam joj pocijepati guzove još jedanputa.
U ponedeljak Rafa kompletira ovosezonsku kolekciju tanjirića (escajg za 6 osoba)
sta jeeeeee ? usro si se ko kakva pic.ka...pa da , tipicno srpljanski... da bog da umro od raka, i svi tvoji najblizi...na najgori nacin...
bravo nole!!! nemojte da se svadjate to je samo sport
Mrsh!!! folirantu go.vnar.ski
omg...tri cetalja po svu noc pisali komentare...koga jos briga za nekog ko nije iz moje zemlje...a ako cemo posteno vi retardosi iz rs entiteta ste toliki antitalenti za sve i jedan sport, da vas nigdje nema...mozda u skorijoj buducnosti bude sokolac open i foca open...hajd kad bude proslijedite nam vijest da vam cestitamo..do tad heroji usranih gaca ni jedne..da vas ne cujemo , piz.de jedne..ko je nagodan da pogine, nek mi se javi da se dogovorimo da ga posaljem na put bez povratka...2 metra pod zemlju , tamo gdje su srblje najljepse...
Maj.mune, kakve veze ima on sa pogibijom bilo koga. Sm.rade potopi se u svojoj mrznji.
dje se krijes pic.ko da te sijecem na komade...smr.adu ce.talj.ski, vi srpi ste poznati da ste mangupi iza monitora...hajde vani da se nadjemo da te pokopam ko kera, ni grob ti se nece znati...mrtve li ti najdraze po.se.r.em...
Novak, svaka čast, to mogu samo veliki igrači! A ovi kojima se članak ne sviđa, nekad traže neki srpski, pretpostavljam da su oni uzduž i poprijeko pretresli sve detalje ;)
pa kako vas bosance nije stid podrzavati SR.BIIN.A molim vas? sve pada u vodu ona vremena kada su oni ovdje ma.sov.no u.bij.ali neduzne ljude ! a svi se sada nesto poh.rv.atili i posr.bi.li :D nezz kako da se izrazim drugacije :D pa jos dize ta 3 prsta dokazuje da je m.rtvi c.e.t.n.ik ali eto vi ste pa..glu puno pa samo nastavite podrzavati hr.v..at.e .s.r..be m.aso..vno ! svaka cast za onoga ko samo nasu ze.m.lju voli i za nju g.ine ! i da dodam da je ono bio vrlo ruz.an potez no.let.a na mec loptu.I NAVALITE dislajkati !
KOZO glupa, je.b.a.l.a ti juga mamu u p.i.c.k..u smrdljivu! Garant nisi nokog u familiji izgubila tokom rata!!
NOVACE, TURSKA TI KLICE!! OGLEDAJ SE, PLJUNUT TURCIN!!! HAHAHAHAHAHAHAHHA