Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Nole, dace Bog da se brzo oporavis, neka nesto i Nadal i Federer osvoje ove sezone.
Oporavi nam se Nole i nastavi tamo gdje si stao. Svaka ti čast što si tako izgruvan odlučio da igraš Davis Cup,ali to izgleda nije bila dobra odluka,no to pokazuje koliko voliš da igraš za svoju zemlju. Volimo te i ne daj se.
Bosanci dragi, iz dana u dan vam se pogorsava stanje, patite od poremecaja nacionale licnosti.. bojkotujete Djokovica - jer je Srbin. Ma dzaba vam i to SRbi su svuda oko vas, bez Srba ne mozete mrdnuti, Srbi vas okruzuju, Srbi vam kroje kapu, i da SRBI VAM REDOVNO IZ DANA U DAN NABIJAJU KOMPLEKSE .. tako da vas donekle i razumem, neostvareni ste, u Evropi ste KASPER, u sportu takodje, niko vas ocima ne moze gledati cak vas i Turska ne dozivljava dugi niz godina.. zapeli ste negde u 90im godinama... ALI STE ZATO PRVI U MRZNJI. SAMO NAPRED, DALEKO CETE..! ZIVELA SRBIJA!
Ćokice rad mene se ne moras ni vračati na teren, ne donosis mi marke...
Lipi ti si Mujo iz visokog. Mislis da Splicani citaju ovo govno od portala hahahahahahaha Mujo bi zelio da je Mirko hahahaha...
Eno Djeko kakio, aj perocitaj pa malo komentarisi.Shu.pchino
Priznajem da je najbolji (bilo bi glupo kad bih negirala), ali nikad mi nije bio omiljeni teniser. Ja sam oduvijek navijala za Nadala :) No, to ne znaci da cu se radovati sto je Nole povrijedjen... Ne razumijem vas koji svaki clanak o Novaku iskoristite za nacionalisticka prepucavanja... Vrhunski sportista se povrijedi i vi likujete? Kakvi ste vi to ljudi? Zalosno!
Đoković ubjedljivo prvi, Delić na 225. mjestu....CRKNI PUKNI SITNA DUSO...
Sta sad imaju reci oni pacenici sto misle da folira
glumac...kad god vidi da mu neko dere guzove,odmah povreda ili nesto kuka..isto kad je Murray-u predo finale,kad ga je ovaj prao.jest covjek je teniser par ekselans i najbolji danas,ali valja nekad znati i izgubiti i pruziti ruku boljem.mafija se kladi na njega,pa kad vidi da gubi,predaje radi kvote 1,00,a ima i njega u talu... Kao teniser je izvanredan,ali kao karakter-nula!
Bio dobro krenuo a sad povreda :/ Žao mi je !
SMRT SRBIMA I SRBIJI!! Mirko Split.
Nije mi drago kad čujem da se iko povrijedio, da je bolestan, ili bilo šta drugo. Ali, ruku na srce, svejedno mi je i da nikad više ne zaigra tenis a i počne opet sutra. Ionako sam radi njega prestala i gledati. Igra Srbin brate, uf...
SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!!
SRBI, SRBI, EVO VAM GA, EVO ; PA SA NJEGA GLEDAJTE SARAJEVO !
Što se mene tiče neka crkne u najgorim mukama. SMRT ČETNICIMA I SRBIJI
Nokovic Drkica :P