Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je bilo? ne svidja vam se moj komentar? zaboravih da pomenem bregu, trubace, colu, neleta karajlica, kusturicu, one filmove srpske sto se pucaju itd. ima li bosnjaka da lajkuju? izgleda nema! ovo ko da je srpski sajt????
Što onda i kod nas žive mislim životare?
U Srbiji zive Srbi, a ne Srbijanci!!!
Lave, meni nije problem sto ti imas problem u glavi, tj. bas me zaboli.
sta ima cccc? jesam li rekao nesto pogresno? pun mi je k i djokovica, karleuse, cece, tadica borisa, kostunice, beograda lepe brene, flamingosa, seselja, aleksandre radovic sto pjeva po koloseumu, nikolica, jovanovica, g 17 +, branka kockice, ekv, bore corbe. balasevica, ere ojdanica, pinka, pinka +, dm sat, babe sto se ceslja i mnogih drugih da se ne naljute. jel problem?
@obi,jam Ja sta to rece nesrecnice?! Ne mogu da vjerujem da neko moze biti toliko nepismen da izjavi nesto ovako i to na clanku koji je iskljucivo vezan za sport. Mozda nisi nepismen, mozda ti treba ljekar. Nemoj ici na opstu medicinu, idi ti direkt kod specijaliste.
Vas dvojica ste teski pacijenti...potrazite kvalitetnog psihijatra... Koga jos boli k.u.ra.c jel novica srbijanac, hrvat ili afrikanac... opterecavate se glupostima...bolje vam je da se pripremate za prelazak na Islam...valja umrijeti, a pravoslavlje i ostale religije osim Islama su stranputica...citajte nesto korisno, spoznajte pravu vjeru Islam... osim sto se lozite na ga.y tenisere i ostale bogate...
jel istina da nole ima dvojno drzavljanstvo posto mu je babo sa kosova (i metohije)?
počelo je iživljavanje :D