Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vijest da je se i Čilić plasirao u veliko finale US Opena pobjedivši Federera??
to i jest vijest..sa obzirom da je federer ipak doktor :)
Da samo vi znate šta je Međugorje bilo prije 30 godina to vam se ne može opisati koja je to sirotinja bila pustara bez vode i struje danas takvog sela nema za pokazat na kosovu . A danas već mjesto sa preko 7000 stanovnika ima finalistu US OPENA u sportu u kojem moraš imati novac prije svega da bi uspio. Svaka čast Marinu a za klix svi zajedno igrajte hrkljuš.
E jes mi zao...
sada ima vremena da posjeti Andric-grad opet zajedno sa Dodikom ;)
MARIN CILIC PRVI PUT U FINALU GRAND SLEMA,naravno klix nebi to odmah objavio
Da je boksao feliks sturm vjest bi već bila na portalu a zamisli Marin živi u BIH i o tome niko ništa nema veze ko im jeb..e mater dokaz više da je Marin u pravu za koga igrati.
Kao što nikad nisu objavili vijest o finalu Superkupa Atletica i Reala. Zamisli,vijest da je jedan hrvatić Manđukić donijeo trofej Atleticu nakon 15 godina,i srušio rekord o postignutom najbržem golu od '85. Al zato vijest da su četnici otišli ratovati u Ukrajinu,da se ce se ulice u RS uskoro zvati Karadžićevim,i da je Ceca pjevala u Istočnom glavna!
Šteta što je crnogorski Hrvat Đoković ispao, bilo bi hrvatsko finale.
Dobar Kei.. apsolutno zasluženo!
Odavno boljeg Japanca nisam gledao , Kasai pa Nisikori !
nisam srbin, ali nekako mi ga žao.
E nek je ispo , jebem mu sve
hahaha
Novace ti kako se ozeni poceo si gubiti partije
Valja sad ženu slušat :-)
Bas mi je japanac simpatican :-) Prednost zivota u japanu,kada komsija polozi vozacki is pit 50 ljudi se vozi sa njegovom vozackom:-)
Nije Japanac bio toliko dobar koliko je Novak bio los. Ili ga je mrzilo ici na svaku loptu ili je potcijenio protivnika. Nadala sam se preokretu do zadnje minute, Nole nas je naucio na velike preokrete, ali nazalost nista od tog veceras.
Mora da je igro za kladionice!
cestitke natjecatelju iz prijateljskog Japana
Sad će Bošnje da likuju kao da je sramota izgubiti u polufinalu US Opena.
*** ti bosnje mater...nemaju se cega bosnje stiditi...niti pate od kompleksa .... i bosnje se ne raduju tudjoj nesreci.....
Stidi se svoje nekulture i lošeg kućnog odgoja, seljačino jedna. Došao si na sportsku temu da psuješ nekome mater.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)