Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da je njegovo vrijeme prošlo, jedan je Federer
Taman je na Wimbledonu proigrao kako treba, bilo bi to vrhunsko polufinale sa Federerom. Velika šteta!
Ne mora da znaci da ce mu pauza nesto poremetiti ali moguci problem je izbor trenera ili prezasicenost igranjem.Najbolje mu je resenje da igra manje turnire a da vece preskace za sada dok ne bude spreman a moze i da batali sve jer ionako je sebe obezbedio sa kesom tako da ovi sto kmece sa negativnim komentarima mogu samo da mu pljunu pod prozor.
U rubrici tenis ni rijeci o Cilicu a u rubrici nogomet ni rijeci o Zrinjskom. Bitan je Dokovic i Federer ili je sramota napisati da je i Cilic u polufinalu.
Imas clanak o Cilicu, ja sam mu pozelijo sve najbolje ipak je on nas, a Zrinjski su juce prenosli uzivo na tekstualnom pracenju. De malo bolje to razgledaj.
U najboljim godinama se vidjelo da nece jos dugo biti u vrhunskoj formi zato sto nije nimalo stedio zglobove i trcao na nemoguce lopte. Brz oporavak druze
Bivsi diler Novaka Djikanovica je Boris Beker koji je morao proglasiti bankrot da bi se zataskala afera oko visegodisnjeg dopingovanja Novaka Djikanovica, inace najdosadnijeg tenisera u istoriji tog sporta.
Novaku Djikanovicu sve najbolje povodom skidanja sa dopinga i drogai ostalih steroida zeli Marija Sarapova.
@Sezam na kojim si ti drogama?
@mister_no_ Nije sezam na drogama - on je samo tako rođen haj - huj!
Šteta. Nije mu lako, ali on je bar sve osvojio pa se povrijedio. Nema sportiste sa balkana koji je mjerljiv sa njim, bar ja tako mislim.
Bilo je još sportista sa Balkana koji su bili svjetske vedete u sportu. Prije je bilo manje takmičanja, a i manje para. Malo je sportova koji su se plačali. Danas je i klikeranje profesionalni sport!
Novak Djikanovic otkad se prestao dopingovati bas ga nesto ne ide. Sjecam se kad se nadrogira steroida pa uzme Vimbeldon.
Znaci uzima cika Roger
zena ga shebala.stalno mu komandovala nıje mogo jest janjetınu ı pıletınu pılala mu moyak ı momak puko. zene treba uputıt samo u kuhınju ı da paze dıjecu. toçka.
@Kwaka Rodzer Federer poznati papucar u svetu tenisa i onaj kojem zena komanduje a ti ovde komentarises o Novaku Djokovicu sto nema nikakve logike.
djikan djokovic
Samo polako kao Federer, odmori pa udri po Grand Slamovima.
Novaku brz oporavak i povratak na teniski teren i No1
Eto šta sam vam rekao. Ne prođe malo a sam me Đoković poptvrdi. Prepostavljam jedno svije godine mirovanja bi bilo dovoljno a onda još toliko da se vrati u nekadašnju formu. NAžalost, tada bi imao 34 i nikad ne bi povratio stari rejting.