Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstore.........
Cestike Djokovicu! Kad ce BiH imati nekog svog predstavnika,sportasa koji ce biti prvi i prepoznatljiv u cijelom svijetu?
Dzeko
Imate Džeku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da vidimo braco Bosnjaci za koga ce te navijati u finalu French Opena. Nadam se za prijateljsku drzavu, Kraljevinu Spaniju, odnosno za Rafaela Nadala. A ne za onog iz zlocinacke zemlje, onog srbina Novaka :P
Bravo Noooooooooolleeeeeeeeeeee , idemo do kraja !!!!!
Divan mec i na kraju je Novak pokazao da je klasa, Gulbis moze bit zadovoljan i ponosan na sebe dosao je do polufinala i dobio velikog Rogera, a Novak bi trebao uzeti Roland Garros i vratit se na 1 mjesto na ATP listi u ponedjeljak.
Novak Đoković prvi finalista Roland Garrosa, Crvena Zvezda izbačena iz Evrope. Hajde da širimo lepe vesti. ;)
xaxa PFC mada Zvezda je srpski klub sada svi treba da budemo zajedno pozdrav od grobara KG
tako im i treba kad su covicu finansije prepustili samo jedan klub,samo jedan grad
sada.puskin može li srpsko govno, valjal ova, a ??? Jesam pogriješio ???
Djokovic osvaja !!! Pravi pravoslavac...Uspesan,human,ozenjen,inteligentan,lep itd itd. Bravo kralju!!!
Srpski teniser Novak Djokovic. Kliksovci, prevarite se jednom pa napisite ispravno. Pridjev je uvijek "srpski". Srpski predsjednik, srpski sportista, srpska vlada, srpski pisac, srpsko ovo, srpsko ono.
izgazio ga srpski Djoka kao mace muskatlu..dao mu jedan set da ne bude bas sa nulom..ipak je to polufinale..imamo finalistu i u zenskom juniorskom singlu..Ivana Jorovic 17 godina izvolite pogledati srpsku lepoticu.. http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=06&nav_id=857782
to je ona mala iz novoga grada ???
oho-ho Ivana je prava sumadijska lepotica..iz Cacka