Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edheme mama ti je homosexualac nabijem je na qurcinu u shupcinu
Pijem i pusim po kucama [email protected] http://www.facebook.com/home.php?#!/BojanVukajlovic?ref=search&sid=fvNweXcQC1Ze2FitNuT0aw.4120835553..1
djokovic je homosexualac,,kao i vecina srba
meni je interesantna ova siromašna raja sto nema 2 profesionalna igraca u svim sportovima nadje nešto da priča čoveko koji godišlje zaradjuje milione i koji je profesionalac bio sa 20 godina, ejjj 20 godinaa, pa šta ste vio koji kobas radili u tim godinama, bošljne smrdljivo ljubomorne, muršššš
e moj smrdine GUBITNICE.
@gogo - potpisujem !
@stojan @placonja itd.itd. Smirite svoje dozivljaje isfrustrirane osobe !!!! Kakvih samo nacionalista ovdje ima,to je nevidjeno ! Gadite mi se svi ! i btw. Vamos Rafa do nove titule na Roland Garros-u ! :) A mec izmedju Djokovica i Melzera je bio jedan od boljih na Roland Garros-u !
Cudime da nisu bile vremenske nepogode :), dobro ovaj put je jedna loptica i sudjeni aut, daj ne seri, koliko se ljudima svira sumnjivih situacija, pa se niko ne zali, nego ti uvijek moras naci nekog krivca za poraz.
Nole samo napred najbolji si......
bravo, srbine, majstore! izgubis i ljepo priznas: niko mi nije kriv za poraz, vec ja sam i kraj price... a ovaj placonja i ostala ljubomorna gamad bosnjacka i hrvatska, maaaars u triii pizzzdeeee materineeee iskompleksirane... uostalom ostala je jelena, (sto propusti starina novace, to doceka lijepa jelena) a onda dolazi SP u fudbalu, heheheeeeeee... a sta cete vi bjednici??? nastavite da zavidite boljima, jacima, ljepsima i pametnijima... gledajte tenis i \'nogomet\' na tv-u... maaaars stoko i pssssssst!!!
Place mali suze roni, a prolaze kamioni.... hehehehe pasce jedno... hehehehe Ma unistio ga austrijanac, pojeo ga.....
Ima li gdje MERVANE JUGIC SALKIC? Kako je ona igrala na Roland Garosu? Zavuci se u misiju rupu bolje ti je i cuti samo cuti u toru svom, mali.
Majku vam nacionalističku
:)))
E yebem ti starkacu u usta sad jel ima tebi iko na svijetu da valja pogani jedna sto provodis vrijeme za svojim starim compom a nemas para ni na kafu da odes pa ti svi krivi pi.cka ti materina nac.ionalisticka konju jedan bezmudi.Nisi mu ni do koljena jado jedan jadni.