Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izjava u doktorskom stilu.. samo je 1 fedex
Ovaj covjek je legenda, pravo uzivanje je bilo posmatrati kako igra tenis, on je majstor.
@Svasta Vise puta kad su mnogi pljuvali po Djokovicu ja sam ga \"branio\" tako da ta tvoja prica je suplja. Jedno je da Nadal koji je prvi prica da je Djokovic najbolji a drugo je kad to prica Federer koji je treci. Sto nije prico kad je bio drugi kako je zapravo Djokovic bolji sad od njega? Valjda mu je treca pozicija malo otvorila oci, sta li... Sto se mene tice neka Djokovic bude vladar svjetskog tenisa narednih 10 godina i neka ima 10 000 pona prednosti a ti svoj nacionalizam prosipaj nekom drugom. Naravno da tebi ko nacionalisti najvise bi godilo da ja mrzim Djokovica. Zao mi je sinko al navijam za srpsku i hrvatsku reprezentaciju i sve druge sportiste u svim sportovima (osim u slucaju kad igra BiH-Srbija ili BiH-Hrvatska).
gospodin covjek..odigra mec,lagano obuce gornji dio odijela i da uctiv intervju..gospodin..
http://adf.ly/olI1
\"Nikada nisam mislio da ću tenisom vladati 15 godina\" - Neces jos dugo
http://adf.ly/w7G2
Hajde ne foliraj ni sebe ni druge, neukusna ti je priča jer je u pitanju Đoković. Mržnju zadrži za sebe.
Meni je malo neukusna prica jer je Nadal na prvom mjestu, da je Federer na Nadalovoj poziciji i da ima par hiljada poena vise od Djokovica pa da ovo prica bilo bi ok. Tacno Djokovic nema poraza ove godine, igra dobro a Nadal i Federer ne igraju na svom nivou, isto vazi i ostale tenisere u vrhu, niko nije u formi. Ipak ovo je podloga koja najvise odgovara Djokovicu. Vec kad se predje na zemlju pa travu to je druga prica. Valjda onda kad se promjeni podloga ce pricat kako je neko drugi sad malo najbolji na svijetu, malo prave cirkus od svega... Ja bih volio da Djokovic dodje na prvo mjesto ali mislim da ne moze se desiti da ovu losu igru nastavi Nadal a posebno jer slijedi serija turnira na zemlji... (istina na njima nadal ima na svakom maximalan broj bodova tako da ga samo pobjede cuvaju od negativnih poena). Kad prodje zemlja i trava i dodje se opet na beton, opet ce Djokovic bit vjerovatno dominantan.
procita li iko ove tekstove prije objavljivanja?