Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finale kvalifikacija?
@truts a ti gluposti
@u hanume zagondzija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad god ovog momka želite da osudite neka vam bude na pameti da je taj isti jedno vrijeme bio 29 igrač SVIJETA! Ne znam imate li predstavu u SVIJETU koliko ima teniskih klubova, teniskih "nada", koliko se u većim državam posvećuje tenisu i da baš u prvih 30 bude i neko iz Bosne. A, vi? šta ste vi u kojih ste vi 30?
@hajrealno upravo tako vanserijski talenat, umjesto razvoja i napretka u karijeri okrenuo se srbijanskim starletama, sad je ispodprosjecan teniser.
Topalkova mala ostala u Beogradu pa odmah i kod njega malo bolja koncentracija. Bogalj.
Šta mu čkapi uradi
Finale pred kvalifikacija za kvalifikacije za ulazak u baraz grupne faze iz koje pobjednik ulazi u prvi krug turnira.... jednostavno
ja reko coje ufinalima
a Djokovic u finalu Tokia
napokon i on da dobije jednu
AVDO HERDZELAS NA APARATIMA !!!
Od dzumina se odustalo tuka je sad uzor mladima 🤣
@SamKontraSvih zar je on ikad bio uzor nekome
@retriver jok ti si