Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pickurina ipo ja bi je pustio u finale indian welsa
pa normalno da ce sada svi nju zvat. cura je grand slam sampionka i izgleda fenomenalno, samim tim privlaci vise gledalaca. Isto ko i Federer. Sinoc igra protiv jonsona pune tribine ko sibica. Ne zovu oni nju dzaba.
Sreća pa se ne pita ružni škot. Nije danas tenis samo igra već i marketing a politiku određuju bogate kompanije. Sharapova marketinski doprinosi zenskom tenisu više od svih ostalih teniserki.
mogu joj samo popusit
nick ti je odgovarajuci
jebi me
pa i ta supstanca koju je koristila je bila dozvoljena ranije uvijek, a zabranili je u toj novoj sezoni u kojoj je ona nastavila koristiti istu...sto znaci to i nije neki doping kada se to koristilo svih ranijih godina...legalno dozvoljeno...ne vidim cemu tolika frka oko toga...nije uzimala nesto sto je iskljucivo kao doping i sto je zabranjeno non stop...kao sto Nadal ode na cisnjece godinu dana..
@iamwho nije se pravdala da nije dobila email,vec na kraju kad su ga detaljno pregledali pisalo je to na nekoj stranici..ali prije toga masu gluposti i reklama nekakvih je ispisano bilo...i kako god..kazem ti da je to neki doping to ne bi bilo zabranjeno tek prosle godine vec godinama ranije...sto nije bio slucaj..znaci da to i nije igralo neku toliku ulogu cim je tek prosle godine zabranjeno
Ko teniseri su sranje oboje , jos ko ljudi su vece seronje.Treba njih suspendovat igraju uzasan tenis najdosadniji od svih danasnjih poluamatera tkz tenisera.
Nemas ti pojma
Ko je ne bi pomilovao?
Da se buni Evgeny Busar ili Mugurusa ok,ali ovaj Buldog i Ridzi,voz
murray je svakako Pizda skotska,,,