Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realista, ubjedljivo najbolji komentar sto sam procitao u skorije vrijeme. Sve pohvale.
Ma kakav je to sport, kada se ne igra nogom!!!! Ovo je za žene :P, zato to igraju ova srbadija
e moj nole, ja Federera volim vise nego bilo kojeg drugog sportistu, cak sam imao i priliku da ga gledam na par turnira, plakao sam kad je gubio protiv nadala, skakao od srece kad je dobijao, al brate realno nema vise backhand za prvo mjesto na ATP listi a bgm ni za osvajanje Grand Slama ...
Ima li kakvih vijesti o Džeki,čujem da snima neku super reklamu o nekoj vrlo udobnoj stolici,kažu možeš sjediti punih 90 minuta u njoj,a \"rahat\" ustaneš!
@yes Da nece mozda staviti mijesec i zvijezdu oko vrata! Djokovic je pravi sportista i patriot svoje zemlje, ali nikada nije rekao niti uradio nesto protiv BiH ili Hrvatske ili bilo koje druge ex. Yu drzave, dapace. Bez obzira sto predstavlja Srbiju on ujedno predstavlja i citavu bivsu Jugoslaviju. Jer za vecinu stranaca ovo je jos uvijek Juga. Pomocu takvih vrhunskih sportista stranci su naucili da izgovaraju nasa slavenska prezimena i slova. Djole samo naprijed, predstavljas i mene koji nisam Srbin, a ni iz Srbije!!!!!
jadni kloc se u dresu bosnice ni kvalifikovati ne moze.
jeli istina da je dzeko depre ? da ga niko nije vidio sa trebom u njemackoj ?
Ja mislim da je djeko najbolji na tvrdoj podlozi, PS. Klupa majka.