Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penzija
ma vjerujem i ja i vjerovacu uvijek, roger je roger..
"I ja samo prolazilo kroz slično razdoblje". Ne znam d ali je teks sastavljao brOto ili je ovo uvreda za njenu seksualnu orijentaciju na način da ona fol sama o sebi govori u prvom licu jednine u srednjem rodu?
sam*
nis jedina sta se pravis vazna ja znadem da ce federe jope bidanti prvi a brezobzira na sve naj bolji je tenser svi vremena cojk sa stilom gospodin
Obozavam ovu zenu jer je medju prvima priznala da je homoseksualka...respekt !!!
Lorense , trebao si po uzoru na Lorensa Listu skočiti laste sa sjeverne tribine na Grbavici . I mi bi tebe respektovali vjeruj :)