Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubacider u bubanj! Evo ubacujem. Tenis, medicina, sport, zakoni, patike, epidemiologija, set, publika. Rjesenje: -nastavi igru!. -Ubaci medije. Ide. Rjesenje? -Prekini igru! -Ubaci ljudska prava. Ide. Rijesenje? -Uzas. -Ubaci logiku ljudskog bica. Ide. Rjesenje? "Nedovoljno logike. Bubanj izrazava sucut ljudskoj logici".
i udarat po bubrezima ko se bude bunio, da vide kako je korona opasna
Da je ovo urađeno kod nas komentari bi bili da to samo kod nas ima, pošto je to Australija komentari će biti: Tako to radi uređena država.
Lijepa predstava, puste ljude na tribine pa ih onda otjeraju da ne dobiju virus, kao da je požar.Australija debilana.
@gooUser1602075897 debil si ti, ovo rastjerivanje je čista formalnost. "Eto lockdown od ponoći, al kad ste već tu neka vas". Fino su obavijestili kada počinje, i nek budu sretni što su ikako ušli da gledaju.