Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli bi uskratiti vizu Medvedevu krajem trećeg seta 🤣🤣🤣
Nema veze, nije primio 4 booster doze u zadnjih 5 dana i ministar za migracije ima pravo da ga kremira ukoliko ne napusti Australiju u roku od 15 minuta.
Juče napisah 3:1 za Medvedeva ali sam pogriješio u prognozi. Nema Nadal snage niti jedan set da uzme...
bitno je da troprstas nije broj 1
Opušteno, biće...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je Sjeverna Koreja ugnjetavala svoje državljane i zatvarala onda zapad kmeči o ljudskim pravima. Kad australija drži logore i krši ljudska prava, onda cijeli svijet šuti.
Tiranska nezemlja.
Članak o momku koji je uletio na teren da ukaže na logore i robove u australiji, a komentatori o vlahu medvedovu raspravljaju.
Dali bi Novaka pustili u Australiju kao turistu, onako, samo na tribine ?
Ne otpusujte Nadala pre vremena. To je zivotinja.
Nije navijač nego navijačica, i TV Gornja Maoča ima svježije informacije.
Hahahaha nekad je tenis bio "gospodski" sport, dodjes, sjednes, nesto komentarises, a i to tiho da ne ometas. Ocekujem navijacke izgrede i masovnu tucu na iducem sahovskom prvenstvu kako je sve ovo postalo naopako.
I Nadal je malo odmorio kad je frajer uletio 😂😂😂😂
Gledam finale u živo, i malo mi nelagodno kad vidim sve te vaxxxinisane ljude na okupu.
Zasto? Daleko su, ne boj se
samo ne trenutak prekinula razbijanje malog globalistickog pijuna
Glupi Australci
Borba za ljudska prava ...