Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je 105 u nečem u svijetu i nekom to opet nije vrijedno poštovanja. U čemu ti, koji se podruguješ, možeš biti 100-ti u svijetu?!
Po izvalama gluposti je medju top 10 u svijetu ;-)
Idemo Džumi razvali ih..
Hoce Dzumhura ove lake pobjede :D
Ode Dzumi u Ameriku, ponio je i harmoniku....:D
Stalni napredak malog borca. Samo nastavi i cuvaj se povreda.
cini mi se da je damir jedan od rijetkh tenisera koji je ce igrati na tri grand slama,a nije jos nijednom igrao na nekom ATP turniru
To je predobra vijes za Damira. On u kvalifikacijama igra 3 meca, a kad prodje kvalifikacije i udje u prvo kolo to je kao da je usao 4. kolo. Na Australian Openu 2014 je igrao 3. kolo, a to je isto kao da je igrao polufinale. Ovakva sreca se mora pametno iskoristiti, to znaci da da svoj maksimum i da sto dalje dogura, mozda cak do 4. kola ! ! ! ! ! ! ! !
Vijest* jebem ti učiteljicu
ISPRAVLJAM PISMENU GRESKU, nisam obracao paznju: To je predobra vijest
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
damire samo sibaj forhend jednorucni
Opet nema spavanja, ali nije mi žao.
niko kao kliks........ nosioci se odredjuju 7 dana prije pocetka turnira a damir ce biti 120. u ponedjeljaj tj. jos mora da se bori
Za tvoju informaciju danas je izasla lista tenisera koji su ostvarili direktan plasman na US open, tako da Dzumhur moze pasti na 150. poziciju do US opena, ali opet ce igrati u prvom kolu.