ATP Monte Carlo
0
Nadalu peti uzastopni naslov
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi se odmah pocinju svadjati na nacionalnoj osnovi bez razloga,mora li toga biti i u sportu ? Svako ima pravo da odabere svog omiljenog sportistu,tako da to sto neki misle da je Nadal najbolji teniser ne mora znaciti da mrze Djokovica zbog toga sto je on srpske nacionalnosti. Za mene je Nadal vrh i pokazao je da niko ne moze da se mjeri s njim trenutno,pogotovo na sljaci ali i drugim podlogama . Kao sto je vec napisano jedan od najskromniji i najboljih sportasa ikada ! pozz svima (:
@ Sale Objektivno od pobjede Nadala/Djokovica nemamo nista ni ti ni ja.A koliki je Nole Srbin,LJubicic Hrvat ili Schumacher Nijemac najbolje pokazuju njihova mjesta prebivalista,pobjegli su u Monte Carlo/Svicarsku da svojoj domovini porez nebi placali.Da su Britanci imali malo vise pameti sad bi Nole igrao s Andyjem u njihovoj Davic Cup reprezentaciji,znas i sam da je mati to htjela da mu sredi
I jos nesto. Navijajte za svoje tenisere ako ih imate, npr. za onu Mehvanu ili kako se vec zove?! Navijajte za svoje, Srbima se divite!!!
@Damir Idiote, ne vrijedjaj Noleta! Nole je igracina i mi Srbi se ponosimo sto igra prvo za sebe a onda i za sve Srbe sirom svijeta. Nole, Srbendo, hvala ti za sve!!! @za kretena sa ovim sloganom o Srbima Pitas gdje smo. Tu smo, vrsimo pripreme za slavlje 11. jula. :)
Bravo Novak, dobar si otpor pruzio i zelim ti sto prije poziciju broj jedan! Ovi zavidnici koji bi htjeli vidjeti murraya ispred tebe mogu samo da zavide!
Gdje ste?
@ Damir - potpisujem :D :D svaka cast :) Vamos Rafa
VAMOS EL MATADOR.Nadam se da neces opet igrat Barcelonu i zuljeve nabit vec da ces se koncentrisat na Rim,osvojit ga a novak posto brani naslov izgubit par bodova i past na 4. poziciju iza Andy Murraya.I usput igraj malo bolje nego danas,nisi bio bas u naj izdanju;) MOMAK JE FENOMENALAN,MNOGI KAZU NAJSKROMNIJI OD SVIH TENISERA I NIJE GLUMAC I LICEMJER KAO ONAJ POKVARENI DJOKOVIC,KOJI NON-STOP FIZIOTERAPEUTA ZOVE I GLUMI SPORTSMANA NEKAKVIM GLUPIM APLAUZIMA I DOBACIVANJEM \"BRAVO\" NA SVAKOM DRUGOM POENU
ko zna - zna