Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li vakcinisan? Ako jesi Jo's jednu primi. Mozda I prodje. Sta znas?
Imam ja druga, nije se vakciniso, satrla ga korona, sad ne moze potrcat jer ga isto ovako bole pluca. Komentar ti je na nivou frizerskog salona, balvan poletio da ispadne pametan.
@Sinkula Sklonost potvrdi je logicka greska kojoj pribjegava ova nepismena seljadija u nedostatku boljeg argumenta. U prosjeku vise od trecine oboljelih od Covida (cak i kod blagih simptoma) dokazano imaju dugorocne posljedice. Ali ne, bitno je istaknuti kako 99% prezivi. Dok istovremeno ako se vakcinisani nakaslje, na sve strane pljuju vakcinu. Imbecili.
Prvo te probodu spolja pa te kasnije probada iznutra. Lajao si na onog koji nije dao da ga se probada i zahvaljujuci tome uzeo si Australian Open. Sad se tjesi titulom.
Bravo.
Click-ovci veliki anti-wax-seri 🤣🤣🤣🤣
Hajde sad malo i ti u Visoko 😀
Sad ćeš moći sa paraolimpijcima da se reketaš, ali bar ćeš moći u Australiju i Ameriku putovati...
sreća pa si se vakciniso, vjerovatno bi inače bilo puno gore i opasno po život, a ovako libo te neka stvar proći će.
Jao gdje ja zivim. Kakav skup imbecila u komentarima... Pa nije nama niko kriv sto smo podguzno crijevo Evrope. Narod je zaostala, nepismena stoka.
Svaka cast, pametno. Da nisam u ovoj bransi pa mi je svejedno odakle radim (vecinom saradjujem sa stranim firmama), sigurno bih i ja razgulio. Ako ne zbog kriminala, korupcije itd onda sigurno zbog stoke.
Biće da ga sandžija probada. Ubio ga propuh
ma ja ba, covjeku skoro 40 godina a trci sa juniorima svaki dan po 3 sata, naravno da ne moze vise tim tempom, pa nije masina. pa i fudbaleri preko 35 ne igraju vise po 90 minuta iako ne igraju kao teniseri svaki dan
čuj klixasa i teorija zavjere 😂
Pa se ti vakcinisi genije
zabodi jos koju covid 19 malo je 3 komada hehe
A 19 mečeva te nije bolo iznutra a? 😃
Đesi vakser
Ima U nas stara izreka da sr klin klinom izbija tako da bi trebao probati sa jos kojom valkcinom
Samo se vi bockajte. Posljedice cijepljenja ce se osjetiti jos vise kroz vrijeme koje je pred nama
Vjerovatno si rikn'o samo ti niko nije rekao.
Koliko dugo koristis anabolike dobro si dogurao